• Головна
  • Харків повинен залишатися студентським містом, - Лісовий
12:23, 5 серпня 2023 р.

Харків повинен залишатися студентським містом, - Лісовий

Харків повинен залишатися студентським містом, - Лісовий

Під час робочої поїздки до Харківської області міністр освіти і науки України Оксен Лісовий спільно з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим провели нараду щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року.

«Для мене як для міністра важливе відродження Харківської області та самого Харкова. Мета нашого з колегами візиту – з’ясувати настрої людей, подивитися їм в очі і зрозуміти, наскільки вони заряджені на відновлення Харкова – однієї із наукових столиць України. Харків повинен залишатися студентським містом. І ми робитимемо усе від нас залежне для того, аби заклади вищої освіти мали можливість ефективно функціонувати попри виклики війни», – наголосив Оксен Лісовий, міністр освіти і науки України.

Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, заклади вищої освіти самостійно формують свій навчальний розклад, тому вони розглядатимуть можливість про поєднання аудиторних занять та дистанційного навчання.

«Хочу подякувати Міністерству освіти і науки за розгляд тих проблем і завдань, які має наразі Харківська область. У регіоні внаслідок російської агресії повністю зруйнована або частково постраждала велика кількість навчальних закладів. Ми маємо повноцінно запускати їх в дію, впроваджувати офлайн- чи онлайн-навчання», – сказав Олег Синєгубов.

Також Оксен Лісовий у межах робочої поїздки ознайомився з виставкою стартапів та наукових розробок Каразінського університету. Зокрема, у навчальному закладі оглянув лабораторію «Біомед» біологічного факультету.

Окрім того, міністр освіти і науки України оглянув спортивний комплекс «Політехнік» та Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, які постраждали від ворожих обстрілів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Лісовий #Синєгубов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...