• Головна
  • Онлайн кредити на карту в Харкові: що пропонують МФО?
Новини компаній
17:00, 4 серпня 2023 р.

Онлайн кредити на карту в Харкові: що пропонують МФО?

Новини компаній

В Харкові, як і в інших містах України, до війни активно розвивався ринок кредитування через інтернет. Мікрофінансові організації пропонували величезну кількість кредитних програм для різних категорій позичальників. Звісно, з початком повномаштабного вторгнення росії в Україну кредитування зупинилось. Проте станом на сьогодні частина МФО відновили свої програми. Розглянемо більше детально.

Онлайн кредити на банківську карту: базова програма

Дана програма є основною і найбільш поширеною в нашій країні. Станом на серпень 2023 року 31 мікрофінансова організація пропонує жителям Харкова та інших міст онлайн кредит на карточку. Серед вимог МФО – мінімальний пакет документів, вік позичальника в середньому від 18 до 69 років, термін кредитування значно відрізняється – від 1-2 тижнів до місяця (проте є пропозиції з терміном в 1 рік)., максимальна сума – 6-20 тис. грн.

Довгострокові кредити на карту

З появою онлайн позик МФО пропонували в основному короткострокові кредити – позики на невелику суму на короткий термін до 30 днів. Проте на сьогодні на ринку є програми, які передбачають оформлення позики онлайн на карту на довгий термін.

МФОСума, грн.Максимальний строкВік позичальника
SelfieCreditВід 500 до 15000 грн.26 тижнівВід 18 років
MoneyveoДо 30000 грн.18 тижнів
Твоя позика150000 грн8 тижнівВід 18 років
Швидко ГрошіДо 30000 грн.140 днівВід 18 до 60 років

Як бачимо, 4 МФО кредитують на термін більше одного місяця. SelfieCredit пропонує позику на 26 тижнів, тобто на півроку. Звичайно, нові клієнти не можуть скористатись такою програмою, проте клієнти МФО мають змогу оформити довгострокову позику.

Онлайн кредити для позичальників з поганою кредитною історією

Дана програма передбачає видачу позики позичальникам, які не вперше беруть кредит і мають погану кредитну історію, а також заборгованість за кредитами в інших організаціях. Згідно досліджень аналітиків компанії «Простобанк Консалтинг» 11 мікрофінансових організацій пропонують такі програми. Максимальну суму пропонує Манівео – 30 тис. грн., максимальний термін – Швидко Гроші (до 140 днів), проте більшість компаній кредитують на строк до 30 днів на суму до 20 тис. грн. Звісно, процентна ставка по таких програмах буде вищою, ніж для позичальників з хорошою кредитною історією. Тому даною програмою варто користуватись лише тим, в кого є заборгованість по кредитах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...