• Головна
  • Як обрати правильного репетитора з англійської мови: підходи та критерії
Новини компаній
15:58, 3 серпня 2023 р.

Як обрати правильного репетитора з англійської мови: підходи та критерії

Новини компаній

Якість вивчення іноземної мови в першу чергу залежить від професіоналізму викладача. Тому варто обов’язково звернути уваги на рівень знань, досвід та ще декілька факторів, які допоможуть знайти вам неперевершеного репетитора. На сайті Церера є великий вибір репетиторів англійської мови.

Основні підходи до вибору досконалого репетитора

Як обрати правильного репетитора з англійської мови: підходи та критерії, фото-1

Пам’ятайте, що усі поради є рекомендаціями, які перевірені часом та тисячами різних учнів. Тому для отримання гарного результату бажано дотримуватися їх з самого початку пошуку майбутнього викладача. Краще звернути увагу на такі фактори:

  • Наявність філологічної освіти – це не гарантія якості! Не обов’язково мати вищу освіту, щоб добре знати іноземну. Краще буде, якщо репетитор тривалий час жив за кордоном у англомовній країні або ж працював там. Тоді в людини буде реальний досвід спілкування, який вона може передати вам. І це набагато продуктивніше навчання, аніж за книжками та відео уроками.
  • Правильні матеріали. Вивчити іноземну мову за підручниками, що написані солов’їною – нереально. Більшість матеріалів для навчання мають бути англійською, виключенням можуть бути словники та особливо складні пояснення. Це допоможе швидше звикнути до мови та краще запам’ятовувати інформацію.

Ці поради допоможуть вам обрати дійсно чудового репетитора, який створить для вас комфортні умови для вивчення англійської. З професійним викладачем ви не тільки вивчите мову, а й з позитивом і гарними враженнями проведете час на Церера.

Як не потрапити в халепу при виборі репетитора з англійської?

Хоча здається, що вибір викладача – досить проста справа, але враховуючи популярність англійської, досить легко потрапити викладачів. Важливо, щоб репетитор англійської мови відповідав вашим потребам. Тому особливу звертайте увагу на такі фактори:

  • Дуже доступна або не доступна ціна. Зазвичай при виборі спеціалісту дивним видається як зависока, так і занизька ціна. Жоден з цих факторів не гарантує якісних послуг. Якщо виникають сумніви – краще провести пробне заняття, аби оцінити викладача. Це допоможе чітко визначитися: чи зможете ви з ним працювати. Краще обирати ціну трошки більшу чи нижчу середньої, або ж приблизно таку саму. Це убезпечить вас від потрапляння до шахраїв.
  • Обіцянки «навчання за неймовірною методикою» або «вивчення мови за тиждень/місяць/півроку». На превеликий жаль, такі обіцянки зазвичай є пустими словами, адже не знаючи рівня майбутнього учня, жоден викладач не скаже, скільки часу займає вивчення мови. До того ж, кожна людина має свої особливості пам’яті і може навчатися швидше чи повільніше. Тому краще не звертатися до подібних спеціалістів, аби не потрапити в халепу. ,
  • Спеціалізація. Якщо ви шукаєте викладача, який допоможе підготувати учня до ЗНО, це має бути спеціаліст, що круто розбирається у шкільній програмі та знає усі «підводні камені» іспиту. А коли у профілі репетитора вказано, що він працює з усіма віковими категоріями та різним рівнем знань – це вже погана ознака. І краще пошукати собі більш професійного викладача, який має чітке розуміння з ким він працює.

Сподіваємося, що ці поради вбережуть вас від недобросовісних викладачів. Вони допоможуть знайти бездоганного репетитора, який із радістю та задоволенням навчить вас спілкуватися досконалою англійською в найкоротші терміни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...