• Головна
  • З 1 серпня послугу з розподілу газу у Харкові надає національний оператор «Газмережі»
14:57, 1 серпня 2023 р.

З 1 серпня послугу з розподілу газу у Харкові надає національний оператор «Газмережі»

З 1 серпня послугу з розподілу газу у Харкові надає національний оператор «Газмережі»

З 1 серпня 2023 року послугу з розподілу газу в місті Харкові надає національний оператор «Газмережі» під координацією Групи «Нафтогаз».

Таке ж рішення було ухвалене стосовно міста Кривий Ріг. Відтепер компанія управляє п’ятьма філіями - Кропивницькою, Дніпровською, Харківською, Криворізькою і Харківською міською (дія ліцензії АТ «Харківміськгаз» припинена), інформує харківська міськрада.

Як повідомили в «Газмережах», близько 8 тис. працівників відповідають за належну роботу 37 тис. км газопроводів. З їх допомогою газ отримують 2 млн домогосподарств і юридичних осіб, серед яких - підприємства, лікарні, дитсадки, школи та інші об’єкти. У цілодобовому режимі йде робота над тим, щоб процес розподілу газу був безперебійним.

Довідка.  Задля ефективного управління газорозподільними мережами Державна компанія «Газ України», яка входить до Групи «Нафтогаз», заснувала ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «Газмережі»). Його основні функції - стратегія, операційна діяльність, корпоративне управління та розподіл природного газу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #газ #розподіл #Газмережі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...