• Головна
  • Обстріл Харкова. Що відомо про нічну атаку дронів-камікадзе "Шахід" на місто, - ВІДЕО
Відеосюжет
10:25, 1 серпня 2023 р.

Обстріл Харкова. Що відомо про нічну атаку дронів-камікадзе "Шахід" на місто, - ВІДЕО

Відеосюжет

Іранські дрони-камікадзе "Шахід" вночі атакували Харків.

У ніч на 1 серпня російські війська дронами атакували місто. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За словами Ігоря Терехова, вибухи лунали у Шевченківському та Салтівському районах Харкова.

Ще вночі міський голова розповів, що загалом було щонайменше три прильоти.

"Усі у середмісті, у густо населених районах. Один з дронів зруйнував два поверхи гуртожитку. Там виникла пожежа, працюють підрозділи ДСНС. Інформація про постраждалих наразі уточнюється", - заявив він.

Вже вранці у прес-службі Харківської обласної прокуратури повідомили, що Росія атакувала Харків саме іранськими дронам-камікадзе "Шахід".

Внаслідок атаки у Салтівському районі майже повністю зруйновано триповерхову будівлю навчального закладу та пошкоджено автомобілі містян. У Шевченківському районі пошкоджено спортивний комплекс. Отримав поранення 63-річний охоронець.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі підтвердив, що у будівлі навчального закладу було зруйновано два поверхи.

У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області повідомили, що у Салтівському районі на місці прильоту безпілотника у триповерхову будівлю навчального закладу сталася пожежа на площі близько 200 квадрантних метрів.

На місці події працювало 9 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. У будівлі, за попередніми даними, не було людей.

За даними Харківської обласної військової адміністрації, протягом минулої доби армія РФ обстріляла населені пункти Чугуївського, Богодухівського, Харківського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківської області. Зокрема під ворожим вогнем перебували Уди, Ветеринарне, Стариця, Вовчанськ, Колодязне, Новомлинськ та інші населені пункти. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

У прес-службі Національної поліції у Харківсьій області повідомили, що по селищам міського типу Шевченкове і Борова загарбники завдали ударів ракетами С-300, внаслідок чого були пошкоджені домоволодіння. У селі Дружелюбівка авіаударом росіян пошкоджено житловий будинок, У Борівській ОТГ біля села Новоплатонівка обстрілом було знищено автомобіль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атака #харків #дрони-камікадзе #шахід #гуртожиток
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...