• Головна
  • Зняти квартиру у Харкові. ТОП "гарячих" варіантів на ринку нерухомості, - ФОТО
15:15, 31 липня 2023 р.

Зняти квартиру у Харкові. ТОП "гарячих" варіантів на ринку нерухомості, - ФОТО

"Гарячі" варіанти оренди квартири на харківському ринку нерухомості.

У Харкові зняти квартиру можна в абсолютно різних районах. Однак вартість оренди залежить не тільки від розташування житла, а й від умов у ньому: ремонту, меблів, побутової техніки і так далі.

Редакція сайту 057 розповідає, які є варіанти оренди квартири у Харкові.

В районі станції метро "Захисників України" здається в оренду однокімнатна квартира у житловому стані. Вона знаходиться на третьому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також пральна машина, холодильник, бойлер, плита і електрочайник. Вартість - 4500 гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Зв'язок: 050-400-10-06.

В районі станції метро "Наукова" можна зняти двокімнатну квартиру з євроремонтом. Вона знаходиться на другому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, кондиціонер і телевізор. Вартість - 10 000 гривень і оплата за світло, воду і 50% тепла в опалювальний сезон.

Зв'язок: 095-536-32-45.

У 522-му мікрорайоні здається в оренду трикімнатна квартира у житловому стані. Вона знаходиться на другому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, пральна машина і бойлер. Вартість - 6000 гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Зв'язок: 096-594-58-81.

В районі станції метро "Завод імені Малишева" можна зняти однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Вона знаходиться на дев'ятому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, пральна машина, плита, духова шафа, телевізор і кондиціонер. Вартість - 3500 гривень.

Зв'язок: 099-426-15-03.

На Холодній Горі здається в оренду двокімнатна квартира у житловому стані. Вона знаходиться на четвертому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також духова шафа, варильна панель, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор і кондиціонер. Вартість - 7000 гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Зв'язок: 097-969-14-69.

На Держпромі можна зняти трикімнатну квартиру з євроремонтом. Вона знаходиться на шостому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також духова шафа, плита, електрочайник, пилосос, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор і кондиціонер. Вартість - 12 000 гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Зв'язок: 050-323-38-22.

В районі станції метро "Проспект Гагаріна" здається в оренду однокімнатна квартира з євроремонтом. Вона знаходиться на другому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також пральна машина, варильна панель, духова шафа, холодильник і кондиціонер. Вартість - 6000 гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Зв'язок: 067-578-07-12.

В районі станції метро "Академіка Барабшова" можна зняти двокімнатну квартиру з євроремонтом. Вона знаходиться на першому поверсі. Тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, холодильник, пральна машина, плита, праска, пилосос і мікрохвильова піч. Вартість - 6000 гривень.

Зв'язок: 093-522-25-22.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #квартира #харків #вартість #оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...