• Головна
  • Подарунок шефу: як вибрати та де замовити?
Новини компаній
13:41, 26 липня 2023 р.

Подарунок шефу: як вибрати та де замовити?

Новини компаній

Вибір подарунків — справжнє мистецтво, особливо якщо йдеться про презент для керівництва. Де знайти ідеальний знак уваги, за який не буде соромно? Зараз дізнаємося!

Подарунок шефу: як вибрати та де замовити?, фото-1

Яким має бути подарунок для керівника

Вибираючи подарунок шефу, пам’ятайте про особливі вимоги до такого презенту. Зокрема, обов’язково враховуйте такі особливості:

  • Корпоративний етикет. Чи існують у вашій компанії певні правила або традиції вибору подарунків? Можливо, діють суворі вказівки щодо презентів, призначених топменеджерам? Ця інформація допоможе вам не помилитися з вибором та продемонструвати керівнику не тільки повагу, а й ваш професіоналізм.
  • Стримана персоналізація. Подарунок шефу чоловікові не терпить експериментів. Вибирайте тільки ті вироби, які відповідають професійним відносинам. Уникайте надто інтимних або персоналізованих презентів, що порушують особисті кордони.
  • Якість, а не кількість. Вибирайте подарунки, які вирізняються вишуканістю та досконалістю. Так ви зможете висловити свою повагу й уникнути дарування чергового бюджетного щоденника чи підставки для гаджетів.
  • Практичність і функціональність. Що подарувати шефу на день народження? Серед можливих презентів — преміальні офісні аксесуари, інноваційні гаджети чи інструменти для бізнесу, які відповідають професійним потребам іменинника.
  • Норми культури. Ви працюєте в міжнародній компанії та вибираєте подарунок керівнику з іншого культурного середовища? Не забувайте про культурні особливості та звичаї, щоб уникнути ненавмисних образ або дискомфорту через неправильно вибраний презент.
  • Презентація. Недостатньо просто купити подарунок начальнику на день народження чи інше свято, важливо ще й правильно його піднести. Переконайтеся, що презент елегантно упакований відповідно до тематики та масштабу події. Додайте листівку з рукописним побажанням — вона продемонструє вашу вдячність і повагу.

Якщо ви хочете вибрати ексклюзивні та колекційні вироби, які стануть гідним презентом для керівника, замовляйте подарунки на fama.ua.

Де замовити найкращі подарунки для начальника та бізнес-партнерів

Вишукані презенти для керівників і ділових партнерів ви знайдете в інтернет-магазині Fama Presents. Це перший в Україні онлайн-маркет подарунків преміумсегмента, який понад 10 років пропонує клієнтам унікальні вироби від провідних українських та іноземних митців.

З Fama Presents співпрацюють представники бізнесу різного масштабу й державних органів, колекціонери та поціновувачі оригінальних витворів мистецтва. Тут ви можете замовити у подарунок вироби більш ніж 300 українських майстрів з різних куточків країни.

Подарунок шефу: як вибрати та де замовити?, фото-2

Переваги Fama Presents — це широкий асортимент ексклюзивних товарів, професійні консультанти, швидка доставка в Київ або інші міста України та дисконтна програма для постійних клієнтів. Переконайтеся в цьому на власному досвіді! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...