• Головна
  • Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися і яку зарплату обіцяють в середині літа, - ФОТО
21:50, 23 липня 2023 р.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися і яку зарплату обіцяють в середині літа, - ФОТО

Актуальні вакансії для харків'ян, які шукають роботу в середині літа.

В середині літа жителі Харкова активно шукають роботу. У місті можна працевлаштуватися за абсолютно різними спеціальностями. Однак заробітна плата майбутніх співробітників залежатиме від їх навичок і досвіду у тій чи іншій галузі.

Редакція сайту 057 розповідає, куди можна працевлаштуватися і яку зарплату обіцяють у середині літа в Харкові.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися і яку зарплату обіцяють в середині літа, - ФОТО, фото-1

Охорона компанія відкрила вакансію "оператор на пульт". Вимоги до співробітника наступні: впевнений користувач ПК, вільне володіння українською мовою, стресостійкість, комунікативні навички, технічний склад розуму і готовність до навчання. Обіцяна зарплата - від 9,5 до 15 тисяч гривень.

Номери телефону: 067-616-28-82, 050-492-33-84.

Компанія з продажу автоскла готова працевлаштувати водія. Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 3 років та водійське посвідчення категорій "B", "С", "С1". Обіцяна зарплата - від 15 до 20 тисяч гривень.

Номер телефону: 066-513-77-72.

Компанія з виробництва напоїв відкрила вакансію "торговий представник з авто". Вимоги до співробітника наступні: комунікативні навички та володіння ПК на рівні користувача. Обіцяна зарплата - від 27 до 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-640-84-58.

Служба доставки готова працевлаштувати флориста. Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 1 року, вміння повторити букет або композицію з фото, працездатність, швидкість у праці і вміння спілкування з людьми. Обіцяна зарплата - від 10 до 15 тисяч гривень.

Номер телефону: 066-115-91-73.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися і яку зарплату обіцяють в середині літа, - ФОТО, фото-2

Стоматологічний кабінет відкрив вакансію "стоматолог-терапевт, ортопед". Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 2 років. Обіцяна зарплата - від 10 до 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 066-343-48-24.

Підприємство-виробник та дистриб’ютор ветеринарної та зооветеринанної продукції готове працевлаштувати менеджера із закупівель. Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 1 року, вища освіта, впевнений користувач 1С: Підприємство, комунікабельність, аналітичний склад розуму і гарна пам’ять. Обіцяна зарплата - від 12 до 20 тисяч гривень.

Номер телефону: 066-973-18-17.

Мережа магазинів та складів з оптово-роздрібної торгівлі керамічною плиткою, сантехнікою та ламінату відкрила вакансію "керуючий магазином". Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 2 років; вища освіта; навички активних/прямих продажів; знання правил організації процесу обслуговування покупців, стандартів обслуговування і системи продажів; знання методів управління персоналом і мотивації персоналу; навички роботи із запереченнями; навички управління людьми; впевнений користувач 1С.8.3 УТП і MS Office; вміння спілкуватися з людьми; вміння працювати в команді з іншими структурними підрозділами компанії; вміння планувати і організовувати свій робочий день; грамотна вимова, високий рівень розвитку організаторських здібностей, комунікабельність, відповідальність, націленість на результат, висока працездатність готовність працювати в багатозадачному режимі; розуміння ринку продажів керамічної плитки, сантехніки і супутніх товарів; знання чинного законодавства з питань, що входять до обов’язків. Обіцяна зарплата - від 15 до 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 050-406-54-06.

Юридична компанія готова працевлаштувати адвоката. Вимоги до співробітника наступні: досвід роботи не менше 1 року, вища юридична освіта, свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, знання цивільного та адміністративного законодавства і актуальної судової практики, вміння працювати з великими обсягами інформації. Обіцяна зарплата - від 25 до 35 тисяч гривень.

Номер телефону: 098-306-63-51.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #зарплата #літо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...