• Головна
  • Погода у Харкові: прогноз на тиждень
10:41, 22 липня 2023 р.
Надійне джерело

Погода у Харкові: прогноз на тиждень

Погода у Харкові: прогноз на тиждень

Наступний тиждень принесе Харкова теплі хмарні дні, але іноді буде і спекотно.

За прогнозами метеорологів порталу Синоптик, з 22 липня по 30 липня погода у Харкові буде наступною:

Субота 22 липня, небо у Харкові буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

Температура від +15 вночі до 26 вдень.

У цей день вшановується пам'ять священномученика Панкрата і Кирила. На Панкрата і Кирила пробують перші огірки з городу. У народі цей день називався чорничним, оскільки з 22 липня починали збирати чорницю

Неділя, 23 липня, у Харкові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура: +18 градусів вночі та +25 вдень.

23 липня відзначається день преподобного Антонія Печерського. У минулі часи помітили, якщо в цей день буде глухий грім до тихого дощу, а якщо грім гучний, можна чекати на зливу.

Понеділок 24 липня, хмари, які з'являться у Харкові вдень, протримаються недовго ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

Температура: +17 градусів вночі та +26 вдень.

У народі цей день називали Єфимії-стожарниці, оскільки стоїть дуже спекотна погода. Часто цей день буває грозовим

Вівторок, 25 липня, вдень у Харкові на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів.
Температура від +19 градусів вночі та підніметься до +30 вдень.

У народі цей день називали Прокл Великі Роси. Проклові роси вважаються лікувальними.

Середа, 26 липня, до світанку у Харкові очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів. Температура від +22 градусів вночі та підніметься до +29 вдень.

За народним календарем цей день вважається серединою літа. Якщо 26 липня сухо, то осінь буде довга, тепла і суха.

Четвер, 27 липня, вранці у Харкові небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Спеки не передбачається: +22 градусів вночі та 27 градусів тепла в обід.

П'ятниця, 28 липня, незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Харкові погода буде похмурою. Без опадів. Температура збережеться помірною: +18 градусів вночі та 24 градуси тепла вдень.

Субота, 29 липня, вдень у Харкові хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі складатиме +19 градусів, вдень 27 градусів тепла.

З цього дня ночі стають холоднішими, спека спадає. У минулі часи помітили, якщо верес зацвів, значить липень уступає місце серпню.

У неділю, 30 липня, вдень у Харкові на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі складатиме +19 градусів, вдень 27 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #погода #липень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...