• Головна
  • У Харкові 150 тисяч людей через російські обстріли залишились без житла
11:34, 21 липня 2023 р.

У Харкові 150 тисяч людей через російські обстріли залишились без житла

У Харкові 150 тисяч людей через російські обстріли залишились без житла

Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з делегацією депутатів Європейського парламенту та Верховної Ради України.

Мер Харкова поінформував депутатів від партії «Renew Europe Group» (альянс лібералів і демократів) про наслідки російської агресії і підкреслив, що Росія повинна відповісти за скоєні злочини.

«Чимало городян, на жаль, загинуло. Зруйновано житлові, адміністративні будівлі, культурна спадщина. Загалом у Харкові постраждали понад 4 тисячі будинків, 500 не підлягають відновленню, і ми маємо їх знести та побудувати там нові, 150 тисяч осіб залишилися без житла. Дуже багато інфраструктурних об'єктів зруйновано. Росія має відповісти, щоб жоден випадок не залишився без відповідальності для тих, хто віддав накази та скоїв ці злочини», - зазначив Ігор Терехов.

Депутат від партії «Renew Europe Group» Петрас Ауштравічус підкреслив, що Європарламент підтримує лише перемогу України. Він наголосив, що саме російські політики та чиновники винні в тому, що спровокували невиправдану війну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Терехов #обстріли #житло
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...