• Головна
  • У Харкові влада розглядає можливість навчання школярів у метро. Що кажуть у мерії
16:09, 20 липня 2023 р.

У Харкові влада розглядає можливість навчання школярів у метро. Що кажуть у мерії

У Харкові школярів можуть навчати у метро.

Організація комбінованого навчання - сьогодні одне з головних завдань, над якими щоденно працює мер. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на слова директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрія Сидоренка.

За словами Юрія Сидоренка, є запит від батьків на те, аби хоча б учні молодших класів мали змогу вчитися не вдома, а з учителем та однолітками.

"Основне питання - як зробити комбіноване навчання максимально безпечним та зручним. Тому і проробляються різні варіанти. І проведення уроків у метро - лише один з них. Всі ж ми розуміємо, що у метрополітені є приміщення, в яких можна спробувати це організувати. Але це лише один з варіантів, над яким зараз працюють і в Департаменті освіти, й у відповідному КП. Є й інші варіанти, які потребують додаткового опрацювання. Щойно мер матиме всю повну та необхідну інформацію для ухвалення того чи іншого варіанту, він одразу про це повідомить харків'янам. У будь-якому випадку Ігор Терехов прислухатиметься до думки містян. Ще раз зауважу, головне питання, яке стоїть перед міським головою - це максимальна безпека навчального процесу, аби жодна дитина, батьки якої погодяться на навчання офлайн, не постраждала від російських ракет", - зазначив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#метро #школярі #навчання #харків #офлайн
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...