• Головна
  • Потрійне вбивство у Харкові. Затриманий хлопець розповів, чому зарізав свою родину і влаштував смертельну ДТП, - ВІДЕО
Відеосюжет
11:11, 18 липня 2023 р.

Потрійне вбивство у Харкові. Затриманий хлопець розповів, чому зарізав свою родину і влаштував смертельну ДТП, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові 20-річний хлопець вбив свою родину і влаштував смертельну аварію.

Затриманий за потрійне вбивство хлопець, який потім ще й збив на смерть пішохода, заявляє, що ним керували "голоси". Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, затриманий розповідає про злочин докладно та послідовно, з усіма дрібницями .

Так, 20-річний хлопець заявив, що "прокинувся зранку та почав виконувати вказівки, що лунали в його голові".

"Коли голос склав мій план і сказав мені його втілювати, я пішов на кухню, схопив ножа, зайшов до спальні та зарізав свою молодшу сестру, вона пручалася. Я пішов в кімнату до дідуся, він лежачий, має інвалідність - я зарізав його. Вибігла мати, вона сильніше за всіх пручалася", - розповів він під час допиту.

Всю свою родину - 49-річну матір, 11-річну сестру та 71-річного діда - хлопець вбив у квартирі та кинувся тікати. Під під’їздом чекало таксі - машину ще до нападу викликала матір. Водію хлопець також почав погрожувати ножем, але той встиг вистрибнути з салону авто. Тоді нападник поїхав сам. З вулиці Метробудівників встиг доїхати до вулиці Гвардійців Широнинців і там на смерть збив пішохода.

Затриманий каже, що "бачив людину, але аварія все одно сталася".

"Я намагався ухилитися, але у мене не вийшло. Я збив людину і продовжив рух. Далі врізався в "Ланос" в ліву частину, кинув машину і побіг в бік метро "Студентська". Поки я біг, голоси почали зникати. І я почав усвідомлювати суть того, що відбувається, почав трошки приходити до тями", - заявив він.

У друге ДТП нападник потрапив на наступному ж перехресті. Після затримання з’ясувалося, що 20-річний хлопець вже має три судимості за грабежі. А два роки тому вже мав штраф за побиття матері.

Своєї провини у потрійному вбивстві, загибелі людини під колесами та викраденні таксі він не заперечує. Зізнається в усьому та обіцяє співпрацювати зі слідством.

Слідчі розслідують цей моторошний випадок. Правоохоронці призначили цілу низку експертиз та повідомили зловмиснику про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

До суду поліція направила клопотання про тримання хлопця під вартою. Кримінальним кодексом передбачено покарання за вчинення цих злочинів аж до довічного позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#смертельна #дтп #потрійне #вбивство #родина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...