• Головна
  • Під час окупації добровільно співпрацював з ворогом: на Харківщині поліція повідомила про підозру «народному міліціонеру»
16:23, 17 липня 2023 р.

Під час окупації добровільно співпрацював з ворогом: на Харківщині поліція повідомила про підозру «народному міліціонеру»

Під час окупації добровільно співпрацював з ворогом: на Харківщині поліція повідомила про підозру «народному міліціонеру»

Зловмисник з червня минулого року добровільно обійняв посаду «оперуповноваженого» у незаконно створеному правоохоронному органі в тимчасово окупованому Ізюмському районі Харківської області.

Він займався прийманням пояснень, заяв від мешканців міста, здійснював «розслідування» злочинів, складав рапорти на керівництво незаконної окупаційної влади, допитував місцевих жителів, інформує поліція Харківської області.

Після деокупації міста чоловік 35-річний мешканець міста Ізюм втік до країни-агресора, намагаючись уникнути відповідальності за зраду інтересів України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 7 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Слідчі Ізюмського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Ізюмської обласної прокуратури чоловіку заочно повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #полція #колаборант
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...