• Головна
  • Зрадив Україну та пішов "служити" до росіян: у Харкові спецназ затримав колишнього інспектора ДПС, - ФОТО
Відеосюжет
19:18, 11 липня 2023 р.

Зрадив Україну та пішов "служити" до росіян: у Харкові спецназ затримав колишнього інспектора ДПС, - ФОТО

Відеосюжет

У Харкові спецназ затримав екс-інспектора ДПС, який працював на російських окупантів.

Поліцейські затримали колишнього інспектора дорожньо-патрульної служби. Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, колишній інспектор дорожньо-патрульної служби, який працював до 2011 року, після окупації Куп'янська зрадив Україну та пішов "служити народним міліціонером" до росіян.

"Чергував на російських блокпостах, перевіряв машини цивільних та виконував всі накази окупантів. Ще у квітні ми заочно оголосили йому про підозру, адже після звільнення Куп’янська він одразу втік. І от вже знайшли - разом з оперативниками внутрішньої безпеки області затримали його. Виявилося, що останнім часом колаборант переховувався у Харкові. На додаток, підтримував зв’язок із так званими "кураторами" з РФ та передавав їм інформацію. Вирахувати його вдалося завдяки спільній роботі слідчих та оперативників. Під час затримання ми залучили бійців полку поліції особливого призначення. Продовжуємо слідство під процесуальним керівництвом прокуратури. А 52-річний підозрюваний зараз там, де має бути - під вартою. Далі його судитимуть. За законами України йому загрожує до 15 років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна", - розповів начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спецназ #інспектор #дпс #зрадив #затримали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...