• Головна
  • Годують поранених: ресторан MAFIA взяв під опіку військовий шпиталь у Харкові, де проходять реабілітацію ЗСУ
Новини компаній
11:00, 3 липня 2023 р.

Годують поранених: ресторан MAFIA взяв під опіку військовий шпиталь у Харкові, де проходять реабілітацію ЗСУ

Новини компаній

Українська ресторація щотижня відвозить їжу для поранених захисників

Ресторан MAFIA у Харкові взяв під свою опіку обласний шпиталь міста, в якому зараз проходять реабілітацію наші військові. Щотижня ресторація відвозить 240 метрових піц для 2880 військовослужбовців.

«Цього року моїй ресторанній історії виповнилось 19 років. Весь мій бізнес побудований на сімейних цінностях: довіра, турбота та підтримка Я завжди мріяв смачно годувати людей і зараз не можу стояти осторонь соціальних проблем в нашій країні», – каже співвласник MAFIA Тарас Сердюк.

Мережа ресторанів MAFIA вже добре відома своєю волонтерською діяльністю. З перших днів повномасштабного вторгнення родина рестораторів Тараса та Оксани Середюк об'єднала заклади по всій Україні в один «Гуманітарний ресторан MAFIA» заради допомоги у тилу та на фронті. За час війни компанія приготувала понад 2 млн безкоштовних обідів, цей рекорд відзначив журнал Forbes. Про це команда створила свій перший документальний фільм.

Лише за перші 100 днів війни ресторани приготували 1.536 428 комплексних обідів для потерпілих. Їжа доставлялася на залізничні вокзали в лікарні на деокуповані території та видавалась у «Гуманітарних ресторанах MAFIA» по всій Україні, особливо в регіонах, що найбільше постраждалих від активних бойових дій.

Нещодавно ресторан презентував перший переможний бургер, кожен інгредієнт якого символізує окремий регіон України. Так, булка з зерна Миколаївщину, помідор – Херсон, цибуля – Крим, котлета – Харків, бекон – Донецьк. Страва вже є у меню ресторанів. 50% коштів від продажу бургерів заклад передає на Перемогу.

Крім того, команда представила фудтрак – ресторан на колесах, який зараз знаходиться в Харкові, він курсуватиме прифронтовими зонами й годуватиме військових.

До речі, автівку прикрасили малюнками дітей із центру підтримки Бахмутян у Києві та Сєвєродонецької загальноосвітньої школи №14 Луганської області.

MAFIA працює на Перемогу!

Фільм: https://www.youtube.com/watch?v=uhW4NHO4zBM

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...