• Головна
  • Переклад матеріалів. Перший крок для продажу ваших товарів та послуг за кордон
Новини компаній
09:00, 28 червня 2023 р.

Переклад матеріалів. Перший крок для продажу ваших товарів та послуг за кордон

Новини компаній

Як тільки зародився маркетинг, компанії не могли і мріяти, що про їхню діяльність дізнаються в радіусі понад 100 км. Спочатку реклама публікувалася у місцевих газетах. Потім на зміну друкованим оголошенням прийшли радіо та телебачення. А зараз власники з розвитком IT-технологій мають безмежні можливості щодо просування свого товару по всьому світу. Але головною перепоною на шляху встановлення коннекта з майбутніми покупцями залишаються різні мови. «Філін», бюро перекладів Харкова, займається адаптацією контенту до міжнародних ринків понад 10 років. Виходячи з нашого досвіду, при співпраці з іноземними клієнтами важливо:

• Усунути мовний бар'єр. Переклад дозволяє подолати труднощі спілкування із клієнтами. Важливо, щоб вони мали доступ до даних про продукт рідною мовою, могли ознайомитися з інструкціями та відгуками на сайті, зрозуміли, що відрізняє вашу компанію від подібних.

  • Локалізація вмісту. Наш переклад не лише передає інформацію, а й адаптує її культурно і лінгвістично для цільової аудиторії. Це включає адаптацію термінології, звичок, звичаїв та культурних нюансів, що створює більш релевантний та привабливий контент для потенційних клієнтів.
  • Демонстрація професіоналізму. Якісний переклад свідчить про серйозне ставлення до сервісу компанії. Це впливає на сприйняття потенційних клієнтів, демонструючи, що компанія готова інвестувати у якість та встановлює високі стандарти. Економлячи на якісному перекладі, Ви ризикуєте не лише фінансовим станом, а й репутацією компанії.
  • Підвищення довіри та впевненості. Комфортніше працювати з компанією, яка пропонує свої послуги рідною мовою, оскільки це зводить до мінімуму можливі непорозуміння.
Переклад матеріалів. Перший крок для продажу ваших товарів та послуг за кордон, фото-1

Переклад матеріалів – це ключовий інструмент для скорочення мовних та культурних перешкод у міжнародному бізнесі. Налагоджуючи контакт із можливими споживачами, ви демонструєте турботу та високий рівень клієнтоорієнтованості. Для цього важливо знайти надійне агентство перекладів, Харків пропонує великий вибір компаній. Але бюро «Філін» допоможе не просто перекласти, а й адаптувати текстову інформацію та візуальні елементи під місцеві уподобання та очікування. Почніть вихід на ринки інших країн із правильним позиціонуванням – із щирою турботою про клієнтів, які хочуть читати не автоматизований переклад, а якісний текст про товар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...