• Головна
  • Розклеювала листівки із символами "ХНР" і записала відео із гімном РФ: у Харкові 14-річна школярка займалась російською пропагандою, - ВІДЕО
Відеосюжет
15:37, 22 червня 2023 р.

Розклеювала листівки із символами "ХНР" і записала відео із гімном РФ: у Харкові 14-річна школярка займалась російською пропагандою, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові школярка займалася російською пропагандою.

Дівчину, яка записала відео із Z-символікою та гімном агресора в центрі міста, знайшли одразу та доправили до відділу поліції. Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, авторці відео 14 років, її вже опитали.

"Наразі проведено обшук за місцем її мешкання. Вилучено докази. Через підлітковий вік дівчини відповідати за її проступок буде мати, яку притягнуть до відповідальності за не виконання обов'язків щодо виховання дітей. Щодо молодої пропагандистки, то до неї будуть застосовані заходи виховного характеру згідно вимог Кримінального кодексу України. Вчора допитали матір дівчини. Вона стверджує, що донька раніше висловлювала лише позицію "за мир". А от про антиукраїнські настрої дитини жінка нібито не здогадувалася. Z-ролик, який зняла донька, вона побачила лише після повідомлення класного керівника, запевняє матір. До речі, її подружку на відео також знайшли. Батьків опитали. Вони також притягуються до відповідальності за не виконання своїх обов'язків. Малолітня "співачка" вже визнала свою провину та заявила, що шкодує. Однак, мабуть, велика кількість спожитої російської пропаганди затьмарила молодий мозок", - сказав начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області, школярка закликала до створення так званої "ХНР" та розклеювала пропагандистські листівки з символами цієї терористичної організації.

Раніше у соцмережах заявилося відео, де школярка у центрі Харкова розміщує проросійську символіку і співає гімн РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#школярка #російська #пропаганда #відео #гімн
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...