• Головна
  • Вакансії у Харкові. Куди можна працевлаштуватися на роботу в червні, - ФОТО
17:55, 21 червня 2023 р.

Вакансії у Харкові. Куди можна працевлаштуватися на роботу в червні, - ФОТО

Актуальні вакансії на харківському ринку праці у червні.

У червні жителі і гості міста активно шукають актуальні вакансії на ринку праці. І місцеві роботодавці готові працевлаштувати нових співробітників, які відповідатимуть висунутим вимогам. Від цього залежить і розмір заробітної плати.

Редакція сайту 057 розповідає, куди у Харкові можна працевлаштуватися на роботу в червні.

Вакансії у Харкові. Куди можна працевлаштуватися на роботу в червні, - ФОТО, фото-1

Станція технічного обслуговування готова працевлаштувати майстра СТО. Вимоги: досвід роботи від 1 року. Зарплата співробітника - від 20 до 50 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 063-569-54-63.

Підприємство з виготовлення торгового обладнання шукає економіста на виробництво. Вимоги: досвід роботи від 2 років, вища освіта у сфері економіки або фінансів, впевнене володіння ПК та офісними програмами, в тому числі програмою 1С 8.3. Зарплата співробітника - від 12 до 15 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 063-288-25-50.

Салон готовий працевлаштувати перукаря. Вимоги: досвід роботи від 1 року; вміння виконувати різні зачіски, фарбування, стрижки; комунікабельність та ввічливість до клієнтів. Зарплата співробітника - до 15 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 098-365-54-96.

Компанія з організації харчування шукає оператора на склад. Вимоги: досвід роботи від 1 року, вміння працювати з ПК, в тому числі програмою 1С. Зарплата співробітника - від 12 до 15 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 096-626-04-02.

Вакансії у Харкові. Куди можна працевлаштуватися на роботу в червні, - ФОТО, фото-2

Мережа АЗК готова працевлаштувати керівника кафе. Вимоги: досвід роботи від 2 років, вища освіта, вільне володіння комп’ютером та пакетом Microsoft Office, навички керування персоналом, лідерські навички, розуміння правил виробництва і реалізації продуктів харчування, знання правил і методів організації процесу обслуговування відвідувачів. Зарплата співробітника - близько 20 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 067-411-78-16.

Компанія з виробництва інженерно-технічних засобів захисту шукає монтажника металоконструкцій. Вимоги: досвід роботи від 2 років, мінімальні знання з читання робочих креслень, володіння слюсарним та ручним електроінструментом. Зарплата співробітника - від 15 до 30 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 067-902-07-91.

Компанія з проектування і виробництва конвеєрного обладнання для харчової промисловості та поставок комплектуючих до промислового обладнання готова працевлаштувати юрисконсульта. Вимоги: досвід роботи від 2 років, вища освіта, вміння працювати з великим обсягом інформації, вільне орієнтування у законодавстві. Зарплата співробітника - близько 15 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 063-241-20-17.

Підприємство з виробництва хімічного волокна шукає інженера-технолога. Вимоги: досвід роботи від 1 року та вища хімічна освіта. Зарплата співробітника - від 17 до 20 тисяч гривень.

Куди дзвонити щодо вакансії: 050-261-18-99.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вакансії #харків #червень #робота #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...