• Головна
  • Один світив ліхтариком в обличчя, а інший почав бити: на Харківщині підлітки напали на пенсіонера, - ФОТО
21:05, 16 червня 2023 р.

Один світив ліхтариком в обличчя, а інший почав бити: на Харківщині підлітки напали на пенсіонера, - ФОТО

У Харківській області слідчі повідомили про підозру двом підліткам, які напали на пенсіонера.

27 травня близько 22:00 в місті Мерефа підлітки наздогнали 71-річного чоловіка та перегородили йому дорогу. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Один із нападників світив ліхтариком в обличчя, а інший почав бити перехожого. Коли літній чоловік упав, підлітки забрали барсетку та втекли. У барсетці знаходились близько 13 тисяч гривень, мобільний телефон та документи.

За два дні співробітники сектору кримінальної поліції викрили нападників. Ними виявились місцеві мешканці 15 та 16 років. Зловмисники забрали собі гроші та мобільний телефон, а документи спалили.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. 15 червня підліткам повідомили про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підлітки #пенсіонер #напали #втекли #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...