• Головна
  • Близько тисячі дітей з Донеччини цього літа відпочинуть на Львівщині
18:54, 16 червня 2023 р.
Надійне джерело

Близько тисячі дітей з Донеччини цього літа відпочинуть на Львівщині

Близько тисячі дітей з Донеччини цього літа відпочинуть на Львівщині

З 16 червня, діти з Донеччини зможуть відпочити на Львівщині. Цей проєкт має охопити близько тисячі дітей з нашої області, розрахований він на два місяці.

 Про це на брифінгу розповіла директорка департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева.  

- У нас реалізується спільний проєкт разом з департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації, і близько тисячі наших дітей, особливо тих, які на сьогоднішній день перебувають у межах Донецької області, зможуть відпочити у місті Сокаль на базі закладу освіти, - розповіла Тетяна Володимирівна. - Вони зможуть туди поїхати зі своїми супроводжуючими, а ми разом з департаментом освіти Львівської області фактично будемо забезпечувати їм відпочинок - цікаві екскурсії, майстер-класи. Це дасть можливість саме соціалізувати дітей, тому що цей навчальний рік вони фактично перебували сам на сам, в своїх родинах. 

Перевагу для участі в такому відпочинку матимуть саме ті, хто залишається на території Донецької області. Проєкт має і пізнавальну мету, діти ознайомляться з культурою Львівщини, з різноманітними мальовничими містами, з Карпатами. Загалом планується, що з 16 червня по 15 серпня близько семи великих груп відпочинуть у Львівській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Львівщина #діти #відпочинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...