• Головна
  • Кав'ярня самообслуговування - трендовий бізнес. Чому це актуально та прибутково?
Новини компаній
11:00, 25 травня 2023 р.

Кав'ярня самообслуговування - трендовий бізнес. Чому це актуально та прибутково?

Новини компаній

У 2021 році кількість кав'ярень самообслуговування в Україні становила близько 200 шт, але вже у 2022 році це число збільшилось до 1200 шт, не дивлячись на тяжкі умови ведення бізнесу в період війни. Чому саме цей вид бізнесу залишається актуальним та набирає обертів?

Ми поспілкувались з експертами у цій сфері - компанією “Власна кава”, яка займається франшизою кав'ярень самообслуговування в Україні, і поставили СЕО проекта Максиму Сімбірьову найактуальніші питання щодо цього бізнесу.

Зараз ми спостерігаємо тренд на відкриття кав’ярень самообслуговування. Чому він з’явився?

 - У сучасному світі люди все більше часу проводять за швидкими сніданками та кавою. Але час - це гроші, тому виникає потреба у швидкому та зручному обслуговуванні. Ми вже не хочемо стояти в черзі, чекати, поки бариста зварить каву та порахує замовлення. Тут на допомогу приходить формат кав'ярень самообслуговування - це зручно та швидко. Найближчі кілька років цей бізнес буде стрімко розвиватися в Україні та Європі.

Які переваги отримує власник кав’ярні самообслуговування?

- По-перше, це мінімальний фінансовий вклад. Для відкриття кав’ярні самообслуговування підприємцю знадобиться всього 3500 доларів, втім як на звичайну кав’ярню треба буде вкласти 20-30 тисяч доларів.

- По-друге, це економія на зарплаті персоналу. Замість того, щоб наймати кілька людей на посаду бариста та обслуговуючого персоналу, власники кав'ярень мають автоматичні кавомашини та інші прилади, що дозволяють клієнтам самостійно замовляти та отримувати напої. Все, що потрібно, для відкриття кав'ярні – місце 1м2 та розетка 220В.

Кав'ярня самообслуговування - трендовий бізнес. Чому це актуально та прибутково?, фото-1

Що впливає на успіх такого бізнесу?

- По-перше, це локація, - місце повинно бути прохідним та мати свою аудиторію. В своєму проекті ми допомагаємо знайти локацію, яка буде приносити франчайзі максимальний прибуток. Крім цього важливі дизайн кав’ярні, смак та якість напоїв, чистота місця та безперебійна робота кавомашини. Компанія “Власна кава” дбає як про стильний дизайн кав’ярні, так і про смачну каву. В нас є власне виробництво свіжообсмаженої кави, тому якісні та смачні напої, що сподобаються клієнтам, гарантуємо.

Хто може відкрити кав’ярню самообслуговування?

- Відкрити кав’ярню може кожен - серед наших клієнтів починаючі підприємці, власники різних бізнесів, домогосподарки, студенти, робітники з різних сфер, - всі, хто хоче мати стабільний пасивний дохід. Це зручний бізнес, бо все, що потрібно для обслуговування точки, - від 30 до 60 хвилин вільного часу в день.

Що треба робити щоб відкрити кав’ярню?

- Треба знайти надійного партнера для відкриття, тому раджу приєднатися до франшизи “Власна кава”. Компанія була заснована у 2018 році і мала велику кав'ярню у центрі Харкова, але команда вирішила не обмежуватись одним містом та локацією, тому компанія зайнялась франчайзингом. Завдяки франчайзингу "Власна кава" надає можливість підприємцям розвивати свої власні кав'ярні під сильним брендом. Це дозволяє малим бізнесам отримати доступ до вже встановленої концепції, знань та досвіду, які допомагають їм пройти шлях до успіху.

- Придбавши франшизу у компанії “Власна кава”, ви отримуєте комфортні умови для співпраці. Весь шлях до відкриття власного бізнесу вас буде супроводжувати та підтримувати особистий менеджер, який відповість на всі запитання, розповість деталі, допоможе з підбором локації, асортиментом та доставкою.

Переходьте на сайт, залишайте заявку та отримайте безкоштовну консультацію щодо вашого майбутнього успішного бізнесу. Подробиці щодо проекту можна дізнатися в Інстаграмі “Власної кави”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...