• Головна
  • Слідчі Харківщини повідомили про підозру ватажку банди, яка вбила директора державного підприємства у Вовчанську
16:56, 19 травня 2023 р.
Надійне джерело

Слідчі Харківщини повідомили про підозру ватажку банди, яка вбила директора державного підприємства у Вовчанську

Слідчі Харківщини повідомили про підозру ватажку банди, яка вбила директора державного підприємства у Вовчанську

У квітні минулого року під час окупації зловмисники влаштували засідку в кущах поблизу автодороги за межами села Приліпка Вовчанської територіальної громади Чугуївського району.

Дочекавшись автомобіль потерпілого, нападники розстріляли його з автоматів АК-74. Від отриманих поранень керівник лісогосподарського підприємства помер на місці, повідомила поліція Харківської області.

Працівники слідчого управління та управління карного розшуку ГУНП в Харківській області зібрали достатньо доказів щодо причетності до злочину 45-річного мешканця міста Вовчанськ.

Як повідомлялось раніше, банда на чолі зі зловмисником разом з військовими рф займалися крадіжками, рейдерством із застосуванням насильства щодо місцевих підприємців, незаконно позбавляли їх волі, катували та вимагали кошти.

На рахунку зловмисників понад 40 злочинів. Крім того, ватажок злочинної групи був призначений злочинною владою «головою тимчасової громадської адміністрації рф у місті Вовчанську». ()

У вересні минулого року правоохоронці  виявили та затримали трьох членів банди, у тому числі 45-річного організатора. Їм повідомили про підозру за кількома статтями та обрали запобіжний захід.

19 травня на підставі зібраних доказів 45-річному чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #поліція #банда #вбивство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...