• Головна
  • Продати авто за хорошу ціну швидко: три переваги
Новини компаній
13:00, 18 травня 2023 р.

Продати авто за хорошу ціну швидко: три переваги

Новини компаній

Продати автомобіль потрібно швидко і виручені гроші отримати прямо зараз. Така ідея може бути реалізована і має чимало переваг. Наприклад, викуп авто в Харкові та області пропонує компанія ShopAvto. Головна відмінність цього сервісу – повне оформлення у найскладніших випадках спеціалістами компанії всього пакету документів чи виконання вимог до легалізації авто. Тож перша і головна перевага – якщо є будь-які документальні проблеми з автомобілем, не варто турбуватись. Це має безпосереднє відношення до таких ситуацій:

  • нерозмитнене авто;

  • автомобіль, що був у дорожньо-транспортній пригоді і наразі має проблеми із механікою та зовнішнім виглядом;

  • автомобіль, що у кредиті, який не погашений;

  • авто, де треба виконувати косметичний чи інший ремонт.

Друга перевага – швидка оцінка стану автомобіля і погодження ціни за нього. Вартість автомобіля встановлять спеціалісти як за зовнішнім виглядом, так і за показниками технічної придатності до експлуатації. Ціна є договірною, тому це все вибір власника – самостійний продаж автомобіля після вартісного ремонту та оформлення документів чи, наприклад, можливість здати авто на разборку в Харкові за вигідною ціною.

І третя важлива перевага такого сервісу – можливість отримати гроші офіційно, після підписання договору і погодження всіх дій між власником і покупцем. Саме тому схема реалізації є повністю прозорою для всіх сторін. Більше про умови співпраці та те як і де можна скористатись сервісом можна прочитати на сторінці https://shopavto.com/vykup-avto/. Тут також є більше інформації про інші переваги сервісу, наприклад щодо доставки автомобіля з будь-якої точки в Україні та формування вартості авто з огляду на реальний його стан. Це допоможе розв'язати проблему із рухомим активом, який не використовується і вимагає значних інвестицій. А також дає шанс отримати кошти одразу після укладення угоди, яка буде вигідною для продавця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...