Новини компаній
13:25, 15 травня 2023 р.

Топ 5 брендів корму для собак

Новини компаній

Для забезпечення здоров'я та повноцінного розвитку собаки необхідно організувати їй якісне харчування, що містить усі необхідні поживні речовини. Якщо вам дійсно важливо дбати про благополуччя вашого вихованця, рекомендується звернути увагу на високоякісні варіанти та вибрати раціони, рекомендовані досвідченими заводчиками. Вишукані продукти та якісні товари для собак доступні у спеціалізованому зоомагазині «Зооаптека Рудий Кіт». Щоб полегшити ваш вибір, пропонуємо познайомитися з п'ятіркою найпрестижніших виробників кормів.

Brit Fresh (Чехія)

Бренд Brit, що належить групі Vafo, є виробником кормів для собак та кішок з більш ніж 30-річним досвідом. Мета бренду – створювати корми на основі ретельно відібраних високоякісних інгредієнтів, що підтримують організм вашого вихованця в тонусі. Brit пропонує широкий асортимент кормів, адаптованих до конкретних потреб собак у харчуванні, включаючи гіпоалергенні та безглютенові формули.

Orijen (Канада)

Цей сухий корм для собак є продуктом високої якості, що повністю задовольняє природні потреби кожного собаки у поживних речовинах. Orijen має велику кількість м'яса, яке легко засвоюється тваринами. Раціони Orijen преміум класу є високопротеїновими з низьким вмістом вуглеводів та не містять зернових компонентів. Вони виготовляються зі свіжих інгредієнтів відповідно до біологічного принципу співвідношення «80/20/0», де 80% складає м'ясо, 20% – фрукти та овочі, а зернові повністю виключені.

ACANA (Канада)

Сухий корм для собак Акана виробляється та фасується на високотехнологічному заводі в Канаді. Сировина для корму вирощується в регіоні штату Альберта і доставляється на завод лише свіжою! Це курчата, цілісні яйця, тихоокеанський лосось та камбала, оселедець, свіжий північний судак, озерний сиг, щука, свіжа канадська качка, сире м'ясо ягняти, вирощеного на фермах Нової Зеландії. М'ясо, яке використовується в кормі, не заморожують.

Royal Canin (Франція)

Виробник корму найвищої якості, що повністю задовольняє потреби собак. Багатий на білки (від 45% до 65%) і містить низькоглікемічні вуглеводи (від 20% до 30%). У складі також присутні не менше 20% фруктів та овочів, багатих на природні вітаміни та мінерали. Крім того, включені тонізуючі трави, які допомагають організму позбутися токсинів та покращити травлення.

Purina Pro Plan (США)

Корм розроблений на основі високоякісних інгредієнтів, що сприяють підтримці здоров'я та подовженню життя вашого собаки. Purina Pro Plan розроблений ветеринарними лікарями та дієтологами. Купити сухий корм для собак Purina Pro Plan означає отримати ефективну комбінацію високоякісних білків, омега-3 та омега-6 жирних кислот, вітаміну Е та важливих мікроелементів.

Купівля високоякісного корму для собак – це важливе завдання дбайливого господаря. Вибрати корм для собак, враховуючи вікові особливості та смакові уподобання вихованця ви можете в інтернет-магазині «Зооаптека Рудий Кіт». Асортимент продукції широкий, діють акційні пропозиції та знижки. Ціни на корми для собак залежать від фасування, інгредієнтів та виробника. Зробити замовлення можна за допомогою стандартного кошика замовлень або по одному з контактних телефонів, вказаних на сайті. Замовити корм для собак можна в опт і в роздріб. Відправлення товарів проводиться в день отримання заявки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...