• Головна
  • Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з робочим візитом приїхав на Харківщину. Що відомо, - ВІДЕО
Відеосюжет
16:03, 12 травня 2023 р.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з робочим візитом приїхав на Харківщину. Що відомо, - ВІДЕО

Відеосюжет

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з робочим візитом відвідав Харківську область.

12 травня у селі Циркуни оглянули наслідки руйнувань, які лишила після себе Росія. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За словами Дениса Шмигаля, рік тому село Циркуни на Харківщині звільнили від окупантів.

"Цього року відібрали його для пілотного проекту комплексного відновлення за принципом "краще, ніж було". Оглянули сьогодні наслідки руйнувань, які лишила після себе Росія. Зокрема Циркунівський ліцей, будівлі якого понад 100 років. Заслухав голів ОВА та громад щодо відновлення і розмінування. Важливо, щоб ці два процеси відбувалися одночасно. ДСНС і дотичні структури отримали відповідні доручення", - розповів голова уряду.

Прем'єр-міністр України заявив, що дав завдання Мінінфраструктури та Агентству з відновлення розробити покрокові плани щодо черговості відновлення об'єктів.

"Спершу мають бути ЦНАПи, заклади медицини й освіти. З головою ОВА обговорили наповнення реєстру пошкодженого та зруйнованого майна. Місцева влада має прискоритися. Люди не повинні чекати. Відновлення має вже розпочатися. Наша мета - не просто відновити конкретний об'єкт у Циркунах, а комплексно відбудувати село за сучасними стандартами. Це має стати взірцем для подальшого відновлення й трансформації всієї країни", - наголосив Денис Шмигаль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шмигаль #візит #циркуни #харківщина #прем'єр-міністр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...