• Головна
  • Захищений смартфон Doogee V max - монстр автономності в магазині Mobus.com.ua
Новини компаній
13:00, 8 травня 2023 р.

Захищений смартфон Doogee V max - монстр автономності в магазині Mobus.com.ua

Новини компаній

Виробники смартфонів Doogee є одним із недооцінених брендів, що пропонують широкий спектр броньованих пристроїв. Нещодавно компанія представила досить унікальний Doogee V Max з акумулятором ємністю 22 000 мАг. Смартфон Doogee V Max виготовлений із пластику, якісної гуми та металу на задній панелі, що дає смартфону неймовірну міцність. Про це говорять стандарти захисту IP68/IP69K, а також пройдені військові тести на міцність та отриманий сертифікат MIL-STD-810Н. Куди ж можна брати із собою новий бронник? Та куди завгодно, адже він не боїться падінь об тверду поверхню, ударів, а за бажання можна знімати відео під водою на відпочинку.

Doogee V Max

Doogee V Max

Випускається у трьох кольорах: чорний (Classic Black), сріблястий (Moonshine Sliver) та золотий (Sunshine Gold). Габарити захищеного смартфона такі: 178.5х83.1х27.3 мм. Купити Doogee V Max у будь-якому кольоровому варіанті можна в інтернет-магазині https://mobus.com.ua/

Не одним акумулятором Doogee V Max готовий побавити клієнтів - технічна частина на височайшому рівні!

Новинка отримала великий 6,58 дюймовий дисплей IPS з роздільною здатністю 2408x1080 пікселів і пропонує високу частоту оновлення в 120 Гц. Завдяки підвищеній частоті оновлення перегляд будь-якого контенту стане більш приємнішим, а тривалий час використання не викликає дискомфорту для очей і це великий плюс. Екран покритий міцним загартованим склом Gorilla Glass – це означає, що не тільки корпус надійно захищений від падінь, а й сам дисплей.

Doogee V Max

Doogee V Max

Під капотом телефон Doogee V Max оснащений 6 нм чіпом Mediatek MT6877V Diminsity 1080, він може похвалитися 8 ядрами та частотою роботи до 2,6 ГГц. Допомагає процесору швидка 12 Гб оперативна пам'ять і чудово оптимізована ОС Android 12. Завдяки такій потужності можна грати у висококласні ігри без особливих затримок та глюків, в той же час Ви можете безперешкодно підключатися до інтернету та грати в улюблену гру зі стабільним FPS та пінгом, оскільки пристрій підтримувати 4G, та 5G мережі.

Що стосується розділу камери, то Doogee V Max випускається з потрійним блоком камер, які виглядає досить стандартно. Тим не менш, компанія Doogee встановила основний об'єктив на 108+20+16 MPIX, які забезпечують гідну якість фотографій та відео. Що стосується запису відео, Ви отримуєте підтримку 4K з різними супутніми перевагами, а для захищеного смартфона – це гідний результат.

Черговою сильною стороною Doogee V Max став великий акумулятор на неймовірних 22000 мАг, такого запасу вистачить на все і навіть більше. На одному заряді Дуги В Макс здатний пропрацювати до 2300 годин у режимі очікування, 109 годин розмов або 90 годин прослуховування музики. При звичайному використанні девайс здатний протриматися 7 днів, а підтримка швидкого заряду на 33 Вт не буде зайвою для такої монструозної батареї. Завдяки тривалому часу автономної роботи телефон має великий попит у військових, любителів походів, полювання або риболовлі, де наявність розетки - розкіш!

Приємно спостерігати, як з кожним новим випущеним смартфоном компанія Дугі постійно покращує якість своїх смартфонів. Дізнатись всі параметри Doogee V Max та купити гарячу новинку в Україні, а також подивитися інші захищені смартфони Doogee можна у магазині МОБУС!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Doogee V Max #Doogee V max - монстр автономності в магазині Mobus.com.ua #захищені смартфони Doogee
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...