• Головна
  • Врізався в авто і втік з місця ДТП: у Харкові поліція влаштувала погоню за п'яним водієм "Infiniti", - ВІДЕО
Відеосюжет
13:59, 5 травня 2023 р.

Врізався в авто і втік з місця ДТП: у Харкові поліція влаштувала погоню за п'яним водієм "Infiniti", - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові поліцейські влаштували погоню за п'яним водієм автомобіля "Infiniti".

4 травня близько 16:00 патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Озерянській. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Харківської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Infiniti" не вибрав безпечного інтервалу та зіткнувся з авто "Mitsubishi", після чого втік з місця ДТП.

Патрульні виявили машину на вулиці Великій Панасівській. Вимогу інспекторів про зупинку водій не виконав, а навпаки збільшив швидкість. Патрульні негайно почали переслідування порушника.

Утікаючи, водій порушував ПДР та здійснював небезпечні маневри. Зрештою порушника вдалось наздогнати та заблокувати. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (відмова від огляду на стан сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку) та ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП. Надалі матеріали передадуть до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#п'яний #водій #погоня #втік #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...