• Головна
  • Зняти однокімнатну квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати невелике житло, - ФОТО
15:40, 19 квітня 2023 р.

Зняти однокімнатну квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати невелике житло, - ФОТО

Актуальні пропозиції оренди однокімнатних квартир у Харкові.

У квітні серед жителів та гостей міста зріс інтерес до оренди однокімнатних квартир. І на місцевому ринку нерухомості можна знайти різноманітні варіанти, які задовольнять шукачів житла. Однак ціна залежатиме, перш за все, від розташування та стану квартири.

Редакція сайту 057 розповідає, де і за яку ціну можна зняти однокімнатну квартиру у Харкові.

В районі станції метро "Олексіївська" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 33,2 квадратних метри. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: телевізор, холодильник, плита, пральна машина і мікрохвильова піч. Ціна - 5 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 096-221-58-58.

В районі станції метро "Армійська" здається однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: електрочайник, холодильник, духова шафа, плита і пральна машина. Ціна - 3 тисячі гривень.

Як зв'язатися: 050-881-36-82.

В районі станції метро "Героїв Праці" можна орендувати однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: пральна машина, холодильник, духова шафа, пилосос, плита, телевізор і кондиціонер. Ціна - 4,5 тисяч гривень і оплата за світло.

Як зв'язатися: 095-137-10-17.

В районі станції метро "23 Серпня" здається однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: духова шафа, холодильник, плита, електрочайник, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор і кондиціонер. Ціна - 6 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 063-230-46-51.

В районі станції метро "Імені Масельського" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: електрочайник, варильна панель, холодильник, пральна машина, пилосос, телевізор і кондиціонер. Ціна - 4,5 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 099-202-55-08.

На Павловому Полі здається однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Її загальна площа - 38 квадратних метрів. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: варильна панель, мікрохвильова піч і телевізор. Ціна - 5,5 тисяч гривень.

Як зв'язатися: 066-054-71-78.

В районі станції метро "Стедентська" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 36 квадратних метрів. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, плита, пилосос, пральна машина і телевізор. Ціна - 5,5 тисяч гривень і оплата за світло, воду та газ.

Як зв'язатися: 068-349-07-70.

На Одеській здається однокімнатна квартира у жилому стані. Її загальна площа - 25,5 квадратних метрів. Тут є всі необхідні меблі, а також побутова техніка: холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, плита, пральна машина і телевізор. Ціна - 4 тисячі гривень.

Як зв'язатися: 099-153-52-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #однокімнатна #квартира #харків #ціна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...