• Головна
  • У Харкові запрацював перший з лютого 2022 року Döner Mаркет
Новини компаній
15:00, 18 квітня 2023 р.

У Харкові запрацював перший з лютого 2022 року Döner Mаркет

Новини компаній

Компанія МХП спільно з партнером відкрили у Харкові перший від 24 лютого 2022 року заклад мережі безпечної вуличної їжі Döner Маркет. Він запрацював у відновленому після влучання ворожої ракети ТРЦ Nikolsky. 

Döner Маркет у Харкові

У Döner Маркеті шаурму та донери готують з якісного м’яса від перевірених постачальників «Наша Ряба» та Skott Smeat. Також у меню закладів є нагетси, сирні палички, картопля фрі й інші страви, які стануть смачним перекусом для гостей торговельно-розважального центру. 

У Döner Маркеті шаурму та донери готують з якісного м’яса від перевірених постачальників «Наша Ряба» та Skott Smeat

«Сміливість відновлюватися й працювати попри всі випробування повномасштабного вторгнення – це про український бізнес сьогодні. Ми разом з партнерами постійно працюємо над розвитком нашої мережі там, де через гарячу фазу війни на певний час зупиняли роботу окремих торгових точок. Від 24 лютого 2022 року наш Döner Маркет у Харкові не працював, бо ТРЦ, де він розташовувався, знищила російська ракета. Зараз, після відновлення центру, ми спільно з партнером знову відкрили наш заклад для відвідувачів. Сподіваємося, що він стане улюбленим місцем відпочинку для харківʼян та гостей міста», – розповідає Дмитро Озеран, керівник управління по роботі з франчайзі МХП.

Харків – не єдине незламне прифронтове місто, де цієї весни запрацював Döner Маркет. Нова точка мережі нещодавно відкрилася у Словʼянську Донецької області. А незабаром великий новий заклад зʼявиться й у Запоріжжі. 

Döner Маркет

Станом на квітень 2023 року мережа безпечного стритфуду Döner Маркет налічує понад 120 закладів. Вони працюють у 57 населених пунктах України.  В усіх закладах мережі діють єдині стандарти, тож у якому б Döner Маркеті гість не придбав шаурму, донер чи іншу страву, він може бути впевненим у якості та безпечності продукту.

Для довідки: 

МХП– міжнародна компанія у сфері агро та харчових технологій. Нині перебуває на етапі трансформації в кулінарну компанію. Одним із напрямів цієї трансформації є розвиток у сегментах HoReCa та ритейлу. Вже зараз МХП спільно з партнерами пропонує українцям смачну й безпечну шаурму та інший стритфуд у понад 120 точках мережі вуличної їжі Doner Маркет. А завдяки роботі близько 240 магазинів «М'ясомаркет» по всій Україні у споживачів є доступ до гарного асортименту мʼяса, мʼясо-ковбасних виробів, кулінарії та інших продуктів харчування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Döner Маркет #МХП #донери #шаурма #вулична їжа #стритфуд #doner market
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...