Новини компаній
19:52, 14 квітня 2023 р.

Що являє собою vr Oculus Quest 2

Новини компаній

Ваша нова комплексна система віртуальної реальності — це Oculus Quest 2. Ви можете досліджувати вражаючі віртуальні світи з неперевершеною незалежністю, тому що вам не потрібен комп’ютер чи консоль. Найпотужніша на сьогодні система із розширеними можливостями штучного інтелекту та 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечує неперевершений досвід.

Пориньте в неймовірні віртуальні світи, які реагують на Ваші рухи, пропонуючи нові перспективи для дослідження. Перетворюють Ваші жести, рухи та дії безпосередньо у віртуальній реальності перероблені сенсорні контролери, які мають покращену ергономіку та інтуїтивно зрозумілі елементи керування.

За допомогою цієї нової розширеної універсальної VR-гарнітури Ви маєте унікальну можливість насолоджуватись іграми віртуальної реальності без комп’ютера чи консолі. Завдяки покращенням порівняно з оригінальним Quest, Quest 2 Oculus має панель з вищою роздільною здатністю.

Створений на платформі Qualcomm Snapdragon XR2 і 6 ГБ оперативної пам’яті, прилад забезпечує високу продуктивність і графіку нового покоління.

З кінематографічним 3D позиційним аудіо зможете чути звуки в усіх напрямках завдяки вбудованим динамікам.

Oculus також оптимізував відстеження контролера для підвищення ефективності роботи акумулятора.

Існує вбудований механізм регулювання IPD (міжзінична відстань) із трьома налаштуваннями, що дозволяє регулювати положення лінзи для комфортного зору. Розпірка для тих, хто носить окуляри, додається для зручності.

2K6ARbXTi3NHegADnpglNWPAAwfkCgF3qSFYSa6AhG_XCoD1F59wTGATnzVdJcRQjWR5BnUxy6dSstBcUdBc4IFMHPVTX2gccocpd1DU1G445Wi_ltkAXYO4fwMm1CYLqDixC1vaOWShZo4-59rTdlE

Переваги Oculus 2 256

Визначимо основні переваги цієї покращеної версії:

  1. Продуктивність. Останнє видання Oculus Quest із платформою Qualcomm SnapdragonTM XR2 для розширених можливостей та 6 ГБ оперативної пам’яті пропонує багато місця для улюблених ігор.

  2. Дисплей преміум-класу. Вловіть кожну деталь завдяки приголомшливому дисплею. Роздільна здатність дисплей для кожного ока 1832 x 1920, що на 50% більше пікселів, ніж оригінальний Quest.

  3. Досконалі сенсорні контролери. Відчуйте покращений ергономічний дизайн, який переносить ваші рухи безпосередньо у VR за допомогою інтуїтивно зрозумілих елементів керування. Покращену ергономіку та відстеження для інтуїтивно зрозумілого введення забезпечують досконалі сенсорні контролери.

  4. Технологія відстеження Meta Insight. Забезпечує відстеження в масштабі кімнати без зовнішніх датчиків і перетворює Ваші рухи у VR незалежно від того, куди дивитесь.

  5. Вбудоване аудіо VR. Позиційне аудіо вбудовано безпосередньо в гарнітуру, тому можете чути своїх товаришів по команді або те, що підкрадається позаду Вас, навіть без навушників.

  6. Неймовірні VR ігри. Заходьте в ігри, щоб бути ближче до подій. Приєднайтесь до свого комп'ютера чи транслюйте прямо на сумісний телевізор. Відкривайте та завантажуйте ігри різних жанрів, починаючи від рольових бойовиків, науково-фантастичних шутерів, карколомних ігор-головоломок тощо. Кабель для приєднання Oculus Link продається окремо.

  7. Легке налаштування. ПК не потрібен. Можете грати практично скрізь, маючи лише гарнітуру VR, контролери та безпровідний доступ до інтернету. Для входу в Quest 2 vr потрібен Ваш обліковий запис Facebook.

Virtual reality headset Oculus Quest 2 не лише для ігор

Думаєте, що Quest 2 256 лише для ігор? Ви помиляєтесь!

Він дає змогу сидіти в першому ряду на живому концерті, спалювати калорії на вершині льодовика, спілкуватися із друзями по всьому світу, працювати, дивитися фільм і так, навіть грати в гру.

Від багатокористувацьких ігор до унікальних соціальних переживань, щоб приєднатися до друзів під час шоу в прямому ефірі чи тренування під керівництвом інструктора. Можливо зустрітися та спілкуватися із іншими у віртуальній реальності практично скрізь.

Відсутність проводів означає, що ви не застрягли у квесті 2 вдома. Ви можете брати із собою в дорогу всі ігри, тренування, шоу, враження та багато іншого. Це означає, що Ви можете йти з ним куди завгодно та робити з ним що завгодно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...