• Головна
  • Орендували квартири і втягували жінок в проституцію: у Харкові спецназ затримав сутенерів, - ВІДЕО
Відеосюжет
15:31, 14 квітня 2023 р.

Орендували квартири і втягували жінок в проституцію: у Харкові спецназ затримав сутенерів, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові спецназ затримав сутенерів, які втягували жінок в проституцію.

25-річний чоловік орендував 4 квартири та облаштував їх під місця надання послуг сексуального характеру за гроші. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Допомагала сутенеру у "незаконному бізнесі" 48-річна харків’янка, яка виконувала функції оператора. Вона розміщувала в інтернеті оголошення з "рекламою" жінок про надання сексуальних послуг.

5 квітня правоохоронці із залученням бійців батальйону поліції особливого призначення провели 7 обшуків. У приміщеннях виявили 8 жінок, втягнутих у заняття проституцією. У ході обшуків вилучили понад 20 мобільних телефонів, планшети, ноутбук, банківські картки, носіїв інформації, сім-картки, гроші у сумі 114 тисяч гривень, 100 євро, 1175 доларів, блокноти з чорновими записами, засоби контрацепції та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність фігурантів, а також предмет, схожий на пістолет з патронами.

Вирішується питання щодо повідомлення сутенерам про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі. Встановлюються інші жінки, втягнуті в проституцію, та злочинні зв’язки сутенерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сутенери #втягували #проституція #спецназ #квартири
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...