• Головна
  • Експлуатаційні характеристики якісного Power Bank
Новини компаній
17:17, 4 квітня 2023 р.

Експлуатаційні характеристики якісного Power Bank

Новини компаній

Неможливо уявити сучасне життя без смартфонів, планшетів та інших гаджетів. При цьому їм потрібне постійне живлення. Коли немає можливості під'єднатися до розетки, на допомогу приходить Повербанк. Але, як будь-який пристрій, він має різні параметри й можливості. Варто розібратися із функціональністю даних пристроїв.

Правила вибору пристрою 

Роздріб та опт пропонують споживачеві різноманітні види зовнішніх акумуляторів. Це може бути звичайний варіант або інноваційний power bank на сонячних батареях.

Як грамотно підібрати товар:

• Перед покупкою подумайте, для яких цілей буде служити акумулятор. Якщо ви плануєте періодично заряджати смартфон у містах, краще взяти з собою невеликий, легкий акумулятор на 10000mAhДля «польових умов» має сенс вибирати енергомісткі елементи.
• Бажано купувати акумулятор від перевіреної компанії з довгою історією в галузі. Слід уникати покупок у продавців, які отримали негативні оцінки або чиї ціни здаються занадто низькими, щоб бути правдою.
• Елемент батареї повинен підтримувати якомога більше стандартів швидкої зарядки. Для комп’ютерів Apple може знадобитися акумулятор із підтримкою Power Delivery.
• Шукайте важливі для вас характеристики, такі як бездротова зарядка або одночасне підключення кількох пристроїв. Гідний Powerbank повинен підтримувати зарядку мікрострумом та опцію наскрізного підживлення.

При цьому в Одесі на 7 км можливо придбати пристрій будь-якої модифікації. 

Які особливості та функції корисні

Можливості, які найбільш мають попит у power bank:

• Швидка зарядка. Завдяки функції швидкого заряджання час наповнення акумулятора великої місткості можна скоротити вдвічі. Можливість швидко «заправляти» пристрій на ходу набагато важливіша, ніж уникання тривалої подорожі. 
• Індикатор заряду. Інформує про значення залишків. У менш дорогих версіях існує світловий індикатор, а в більш дорогих павербанках є крихітний екран, на якому відображається відсоток заряду.
• Bluetooth адаптер. Деякі батареї оснащені індукційною котушкою. Це робить можливим бездротову зарядку мобільних телефонів, які підтримують Qi, просто встановивши пристрій у визначеному місці. Можна обійтися і без кабелю, але енергія витрачається менш ефективно і смартфон заряджається повільніше.
• Кілька пристроїв, підключених одночасно. Зарядка декількох мобільних телефонів, годинників, навушників та інших пристроїв можлива за допомогою павербанка, який має два-три вихідні роз’єми. Але він повинен мати місткість не менш 20000 mAhЩоб запобігти перегріву акумулятора, одночасне заряджання зазвичай призводить до значного зниження продуктивності.
• Наскрізне зарядження. Не всі павербанки мають можливість одночасно живити й себе, і інший гаджет. Однак є випадки, коли це вигідно, наприклад, якщо не використовувати кілька джерел одночасно.
• Захист від перевантаження. Якщо виробник захистив батареї всередині від перегріву та сильного розрядження, портативна зарядка буде довговічною. Хоча не всі продавці надають таку інформацію, вона доступна на веб-сайті компанії. Усі якісні павербанки відомих брендів стандартно оснащені різними формами захисту.
• Підживлення мікрострумом. Сильним струм шкодить акумуляторам бездротових навушників і браслетів для фітнесу. Більшість високоякісних павербанків можуть ідентифікувати ці гаджети та забезпечити потрібні значення живлення.

Колір чи дизайн корпусу жодним чином не залежать від продуктивності. Продаж оптом здійснюється завдяки технічним характеристикам приладів, які мають підвищений попит у споживачів.

Додаткові можливості 

Багато виробників пропонують користувачу різноманітні додаткові опції. 

До них відносять:

• Захист від води. Ці блоки живлення часто мають великий корпус та збільшену масу, ніж зазвичай, що робить їх менш практичними для носіння. Крім того, зарядка електроніки поблизу води не є гарним рішенням.
• Solar power bank або фотоелектричне живлення. Насамперед слід зауважити, що в житловій зоні буває недостатньо місця для виготовлення сонячної енергії. Це запобіжить самостійній розрядці джерела живлення, коли воно неактивне.
• Алюміній. Метал ідеально виглядає на вітрині магазину, але невдовзі використання спричиняє появу дрібних відколів і подряпин. Високоякісний пластик легший і меншпомітний, якщо на ньому є лінії зносу. Хоча не слід відмовлятися від пристойного Powerbank з алюмінію, краще почати шукати йому сучасний чохол.
• Ліхтарик. У деяких версіях є світлодіоди. Таке освітлення корисне як мисливцям, так і мандрівникам. Або користувачам, чиї будинки регулярно відключаються від електроенергії. 

На сайті Smartfox оптом та в роздріб можливо придбати звичайний power bank або пристрої з додатковими функціями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SmartFox
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...