• Головна
  • Прогноз погоди у Харкові на тиждень: до +17°C, але з дощами
10:04, 3 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: до +17°C, але з дощами

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: до +17°C, але з дощами

На початку квітня погода у Харкові будуть супроводжуватися відносно теплими днями, але сонця харківʼяни практично не бачитимуть через постійні дощі.

Про це свідчить прогноз порталу Синоптик.

Так у понеділок, 3 квітня, температура від +6°C зранку трохи підніметься +8°C у вдень. У Харкові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

У вівторок, 4 квітня, температура від +5°C вночі підніметься до +13°C вдень. З ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

4 квітня вшановується пам'ять священномученика Василя Анкірського. У народі святого називали Василем Теплим.

У середу, 5 квітня, температура від +8°C вночі підніметься до +17°C у вдень. У Харкові сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Никона, ігумена Києво-Печерського монастиря. У народі Никон вважається покровителем гри в шашки. У цей день зяблик прилітає.

У четвер, 6 квітня, температура від +11°C вночі підніметься +14°C у день. У Харкові протягом усього дня погода буде похмурою. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

6 квітня відзначається переддень Благовіщення і вшановується пам'ять преподобного Захарії монаха. У народі цей день називався Похвали Богородиці.

У пʼятницю, 7 квітня, у Харкові значно похолодає, температура від +10°C вночі підніметься тільки до +11°C у день. Хмарна погода протримається у Харкові увесь день. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

7 квітня відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. "На Благовіщення весна зиму поборола", вважають в народі, хоча відомі і благовіщенські морози.

У суботу, 8 квітня, від +8°C вночі потеплішає до +12°C вдень. Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері дрібний дощ розпочнеться знову.

У неділю, 9 квітня, від +8°C вночі потеплішає до +12°C вдень. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. 9 квітня вшановується пам'ять мучениці Матрони Солунської.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #погода #квітень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...