• Головна
  • Хотів збирати "данину" з власників ставків та озер: у Харкові затримали екс-правоохоронця, який працював екологом на окупантів, - ВІДЕО
Відеосюжет
20:35, 29 березня 2023 р.

Хотів збирати "данину" з власників ставків та озер: у Харкові затримали екс-правоохоронця, який працював екологом на окупантів, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові ДБР затримало екс-правоохоронця, який під час окупації Ізюма працював екологом на росіян.

Працівники ДБР повідомили про підозру колишньому правоохоронцю, який під час окупації міста Ізюм влаштувався на роботу до місцевої окупаційної адміністрації. Про це повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

Чоловік почав домовлятися з росіянами одразу після того, як вони окупували місто. Він виторгував собі посаду "начальника відділу природних ресурсів та екології" місцевої окупаційної адміністрації. Аби догодити загарбникам він особисто зустрічався із місцевими мешканцями та вмовляв їх так само працювати на ворога, обіцяючи, що "посад вистачить всім". Також він проводив інвентаризацію водних об’єктів, шукав власників місцевих ставків та озер для того, аби збирати "данину" для себе та на користь окупантів.

Після звільнення Ізюму він почав ховатися, але був затриманий у Харкові.

Колишньому правоохоронцю повідомили про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#екс-правоохоронець #еколог #данина #окупаційна #адміністрація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...