• Головна
  • Характерні риси сольових рідин для вейпу
Новини компаній
11:00, 27 березня 2023 р.

Характерні риси сольових рідин для вейпу

Новини компаній

Вейпінг сьогодні став чудовою нагодою відмовитися від куріння звичайних цигарок. Паріння вейпу – це доступно, просто та безпечно. Ринок пропонує широкий вибір рідин для вейпів. Є з нікотином і без нього. Рідини на нікотиновій основі умовно можна поділити на два види: на органічному нікотині та сольовому. Підвищеною популярністю користується жижа для пода salt. Вона ідеально підходить для малопотужних подів та електронок.

Характерні риси сольових рідин для вейпу, фото-1

Особливості сольових рідин

У сольового нікотину є низка відмінних рис. Солевая жижа для пода є синтетичною речовиною, у складі якої нікотинові солі. Однак це зовсім не означає, що рідина має солоний смак. Зате є великий вибір смаків та їх міксів. Можна вибрати фруктові, ягідні, тютюнові та десертні смаки.

Головною особливістю є швидкий ефект насичення від паріння. Щоб отримати насолоду, достатньо 2-3 затяжок. Сольові жижі не викликають першіння в горлі.

Міцність сольового нікотину вища ніж у органічного. Максимально доступна міцність становить 65 мг/мл.

Для паріння сольового нікотину підходять малопотужні поди. Великих клубів пари ви не отримаєте, зате приємний ефект гарантовано.

Сольовий нікотин відрізняється максимально ретельним очищенням. У його складі не відчувається хімічної ароматики та інших домішок.

Де замовити сольовий нікотин у Львові?

Купувати сольовий нікотин найкраще у перевіреному місці. Саме таким за рекомендаціями експертів є інтернет-магазин Vaper`s Lab. У цьому вейпшопі є широкий вибір товарів. В асортименті є готові рідини на сольовому нікотині, так і компоненти для створення замісу: гліцерин, пропіленгліколь, нікотин, ароматизатори. Магазин здійснює доставку в будь-яку точку країни, докладніше ви можете ознайомитися купить жижу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин Vaper`s Lab #жижа для подів salt Nic #сольова рідина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...