• Головна
  • Прогноз погоди у Харкові на тиждень: від +16°C до -2°C
12:58, 24 березня 2023 р.
Надійне джерело

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: від +16°C до -2°C

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: від +16°C до -2°C

В останній тиждень березня у Харкові будуть супроводжуватися різкими стрибками температури від майже літньої до морозів вночі.

Про це свідчить прогноз порталу "Синоптик".

Так у суботу, 25 березня, температура від +11°C зранку підніметься +16°C у вдень. У Харкові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У неділю, 26 березня, температура від +8°C вночі підніметься до +14°C вдень. Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У минулі часи примітили: якщо 26 березня буде туман, то все літо буде дощове

У понеділок, 27 березня, температура від +8°C вночі підніметься до +15°C у вдень. З ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Уночі піде сильний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У вівторок, 28 березня, температура від +8°C вночі підніметься +13°C у день. У Харкові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дощ, який ближче до вечора може посилитися.

Погоду цього дня передвіщають вода і птахи. У давнину помітили: якщо весняна вода тече повільно, то рік очікується важким. Якщо ж у цей день прилітають чайки, то можна чекати тепла.

У середу, 29 березня, у Харкові значно похолодає, температура від +1°C вночі підніметься тільки до +4°C у день. До світанку у Харкові очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Уночі буде сніг. Вранці, вдень та ввечері - без опадів.

У четвер, 30 березня, від -2°C вночі потеплішає до +5°C вдень. Хмарна погода протримається у Харкові увесь день. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дрібний сніг.

У пʼятницю, 31 березня, від -2°C вночі потеплішає до +6°C вдень. У Харкові протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться.

31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило - "дери полоз", тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє квітування кульбаби. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти кульбаби, значить початок квітня буде теплим.







Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #погода #прогноз #березень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...