• Головна
  • У Харкові відновили 55 вуличних колонок
10:35, 24 березня 2023 р.

У Харкові відновили 55 вуличних колонок

У Харкові відновили 55 вуличних колонок

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» розповіли, де містяни можуть набрати воду під час відключення електроенергії та припинення роботи насосних станцій.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводопостачання» Олексій Кучеревський, на підприємстві роблять все, щоб забезпечити харків'ян водою навіть за відсутності електроенергії. Зокрема, цього року бригади відремонтували понад 250 водорозбірних колонок, де абоненти зможуть продовжувати набирати воду за слабкого тиску і навіть при припиненні роботи насосних станцій. Також у випадку виникнення проблем з електропостачанням оперативно здійснюється підвезення води автоцистернами підприємства.

За його словами, було відновлено 55 вуличних колонок, які подають технічну воду для побутових потреб споживачів. З них 26 працюють від генераторів, решта - ручні. Перші такі колонки облаштували біля «пунктів незламності». Адреси вуличних колонок вказані на офіційних інформресурсах підприємства. Про них також можна дізнатися за тел.: 15-33.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #вода #колонки
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...