• Головна
  • "Зливав" дані про учасників АТО та співробітників СБУ: на Харківщині екс-поліцейського викрили у держзраді, - ФОТО
20:28, 23 березня 2023 р.

"Зливав" дані про учасників АТО та співробітників СБУ: на Харківщині екс-поліцейського викрили у держзраді, - ФОТО

У Харківській області колишнього поліцейського викрили у держзраді.

Правоохоронці заочно повідомили про підозру колишньому поліцейському за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

В ході досудового розслідування встановили, що колишній помічник чергового сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №1 Куп’янського районного відділу поліції під час окупації селища Шевченкове перейшов на бік ворога.

Спочатку він патрулював селище, затримував людей, приймав заяви та повідомлення про злочини, а також охороняв новостворену "поліцію". Згодом чоловік вже вирішив працевлаштуватись до так званого "Управління внутрішніх справ Тимчасової цивільної адміністрації Харківської області", для чого подав всі необхідні документи. Окупанти призначили його на посаду "виконувача обов'язків дільничного інспектора поліції відділу дільничних інспекторів поліції". Аби догодити своїм куратором, екс-поліцейський також "зливав" дані про відомих йому учасників АТО та співробітників СБУ.

Пізніше зрадника перепризначили - він став "уповноваженим групи карного розшуку Пункту поліції №2". За "роботу" на загарбників він щомісячно отримував 45 тисяч рублів.

"Зливав" дані про учасників АТО та співробітників СБУ: на Харківщині екс-поліцейського викрили у держзраді, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#екс-поліцейський #зливав #дані #ато #сбу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...