• Головна
  • Вбив чоловіка в машині і намагався зарізати перехожого посеред вулиці: харків'янин може отримати довічний термін, - ФОТО
20:03, 21 березня 2023 р.

Вбив чоловіка в машині і намагався зарізати перехожого посеред вулиці: харків'янин може отримати довічний термін, - ФОТО

У Харкові судитимуть місцевого жителя, який вбив чоловіка в машині і намагався зарізати перехожого посеред вулиці.

Немишлянська окружна прокуратура Харкова затвердила та направила до Орджонікідзевського районного суду Харкова обвинувальний акт стосовно 22-річного чоловіка за фактами умисного вбивства та закінченого замаху на умисне вбивство з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 15, п. 1, 7 ч. 2 ст. 115 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, ввечері 15 жовтня 2022 року обвинувачений, який був п'яним, знаходився біля кафе по вулиці Біблика. Він побачив, як з кафе вийшов чоловік та сів у припаркований поруч автомобіль. Обвинувачений підійшов до машини, відчинив двері і встромив ніж, який мав при собі, у грудну клітину чоловіка. Від отриманого поранення 43-річний чоловік помер на місці.

Потім біля входу в кафе зловмисник побачив ще одного чоловіка, підбіг до нього і також завдав удару ножем. Однак 46-річний чоловік, захищаючись, відскочив назад і зміг ухилитись від удару - зловмисник лише розрізав йому куртку. Чоловік забіг до приміщення кафе за допомогою.

Нападник втік з місця події, але його викрили. Силовики встановили, що раніше зі своїми жертвами зловмисник знайомий не був і жодних стосунків не підтримував.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вбив #машина #зарізати #перехожий #кафе
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...