• Головна
  • "Полювала" за складами боєприпасів ЗСУ: на Харківщині СБУ затримала інформаторку російських спецслужб, - ФОТО
19:17, 21 березня 2023 р.

"Полювала" за складами боєприпасів ЗСУ: на Харківщині СБУ затримала інформаторку російських спецслужб, - ФОТО

У Харківській області СБУ затримала інформаторку російських спецслужб у ході стабілізаційних заходів на звільнених територіях.

Служба безпеки України затримала ворожу інформаторку, яка "полювала" за складами боєприпасів ЗСУ в області. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Зловмисниця збирала розвіддані про місця базування та переміщення підрозділів сил оборони України в Куп’янському районі. Насамперед агресора цікавили локації зберігання військової техніки, зброї та боєприпасів ЗСУ на прифронтових територіях регіону. Розвідінформація потрібна була ворогу для підготовки прицільних ракетних ударів по українських об’єктах.

За даними слідства, російська спецслужба залучила жінку до негласної співпраці через її чоловіка, який перебуває на території країни-агресора. Для збору даних зловмисниця виходила на місцевість і приховано фотографувала військові об’єкти. Отримані відомості надсилала до РФ через месенджери.

Наразі фігурантці справи повідомили про підозру. Суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Жінці загрожує до 8 років тюрми.

"Полювала" за складами боєприпасів ЗСУ: на Харківщині СБУ затримала інформаторку російських спецслужб, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інформаторка #склади #боєприпаси #зсу #спецслужба
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...