• Головна
  • Варіант ведення бізнесу з мобільного телефону
Новини компаній
15:00, 20 березня 2023 р.

Варіант ведення бізнесу з мобільного телефону

Новини компаній

Вплив мобільних технологій на життя людини постійно зростає. На сьогодні існує безліч варіантів ведення бізнесу з мобільного телефону і вони мають величезний попит, оскільки доволі багато людей хочуть працювати без прив’язки до конкретного місця. А що дає більше мобільності ніж смартфон? В даній статті, ми розглянемо один з варіантів організації бізнесу, для керування яким власнику буде достатньо виключно телефону.

Бізнес з мобільного – сучасні можливості

Інформація про ведення бізнесу зі смартфона поки що не така розповсюджена, тому зараз небагато людей знають, про способи запуску та керування бізнесом. Один з найцікавих варіантів – це додаток BoxExchanger. За його допомогою, будь-яка людина може придбати обмінник та почати заробляти на цьому гроші. Все максимально просто та доступно, адже для заробітку навіть не потрібно розбиратися в технічних тонкощах та мати власну команду айтішників. Сама програма вже має все необхідне, включаючи скрипт обмінника. Завдяки цьому, для того, щоб запустити власний проект потрібно зробити всього кілька кліків по екрану. Це чудова можливість, яку надають розробники BoxExchanger.

Особливості онлайн обмінників

Наразі майже будь-які фінансові операції можна проводити у форматі онлайн. Це дає дуже багато переваг для користувачів, оскільки їм не потрібно нікуди йти, щоб купити або продати валюту чи зробити щось інше. Онлайн обмінники в цьому плані є дуже затребуваними, оскільки суттєво покращують швидкість обміну та отримання бажаної валюти.

Власники такого бізнесу заробляють завдяки комісії, які встановлює сервіс. Вона береться за те, що користувач отримує можливість швидко та надійно поміняти гроші. Багато сервісів працюють, як з фіатними грошима, так і з криптовалютою. Чим більше варіантів обміну пропонує компанія, тим на більшу кількість клієнтів вона може розраховувати.

Для того, щоб керувати обмінником не обов’язково встановлювати мобільний додаток, оскільки зайти у власний кабінет та налаштувати там все можна з інших девайсів. Але його наявність, надає власникам багато додаткових можливостей.

Переваги мобільного додатка BoxExchanger

Ситуація, коли у вас під рукою є виключно мобільний телефон, а потрібно щось зробити по роботі доволі поширена. Саме тому компанія BoxExchanger розробила спеціальний додаток, який буде дуже корисним та відкриє доступ для управління обмінником прямо зі смартфону. Додаток має всі необхідні функції, а також – інтуїтивно зрозуміле управління. Завдяки цьому, власник обмінника без проблем зможе розібратися, як їм користуватися.

Які можливості має додаток

Серед основних функцій BoxExchanger можна виділити:

  • Наявність панелі керування, яка дозволяє слідкувати за всіма запитами та моментально обробляти їх прямо в додатку.
  • Історію змін для кожного запиту, яку можна переглядати.
  • Можливість керувати курсом криптовалют. В режимі реального часу його можна зафіксувати або змінити. Це саме стосується й напрямків обміну, які також можна змінювати прямо в додатку.
  • Також відкрите саме налаштування валюти.
  • Наявність опції, яка дозволяє обирати методи оплати.
  • Можливість переглядати статистику витрат.
  • Проведення верифікації користувачів.
  • Можливість редагувати адміністраторів. Їх можна, як додавати, так і видаляти, в залежності від ваших потреб.
  • Додатково можна скористатися функцією FaceID для блокування доступу до застосунку.

Також слід враховувати, що додаток вже має готовий скрипт під обмінник. Це означає, що додатково не потрібно нічого встановлювати, а можна відразу його запустити та працювати. Це ідеальне рішення, як для новачків, так і для профі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...