• Головна
  • Купуєш газ та електрику для свого бізнесу у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» - заряджаєш ЗСУ на Перемогу
Новини компаній
13:00, 14 березня 2023 р.

Купуєш газ та електрику для свого бізнесу у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» - заряджаєш ЗСУ на Перемогу

Новини компаній

У 2022 році «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» поставив для потреб підприємців понад 100 мільйонів кубометрів природного газу та майже 65 мільйонів кВтгод електроенергії. Незважаючи на воєнний стан, компанія виконувала усі договірні зобов’язання перед контрагентами, закуповуючи для них природний газ і електроенергію на вільному ринку.

««ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наскільки це було можливо в умовах війни, успішно завершив 2022 рік. Ми не втратили довіри наших клієнтів, а також змогли збільшити наш клієнтський портфель. У 2023 році чекаємо на Перемогу і відновлення роботи багатьох бізнесів, тож плануємо нарощувати об’єми постачання газу і електроенергії нашим старим та новим клієнтам», – розповіла Наталія Лавриненко, директорка «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

За її словами, для клієнтів, які купують у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» одночасно природний газ і електроенергію, компанія надає додаткові знижки і більш гнучкі умови оплати.

«Купувати газ та електроенергію у одного постачальника – це і вигідно, і дуже зручно. Один менеджер консультує тебе як з питань купівлі газу, так і електрики», – додала пані Наталя.

Вона нагадала, що купуючи електроенергію у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» клієнт може отримувати єдиний рахунок для сплати за спожиту електроенергію і за послугу розподілу.

«Ми постійно впроваджуємо для наших клієнтів нові продукти. Протягом минулого року пропонували тариф «Фіксований» на електрику, восени у нас була акційна пропозиція «Газ на сезон». Клієнти, які скористалися нею, змогли закупити газ на опалювальний сезон і зафіксувати для себе його ціну», – зазначила Наталія Лавриненко.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ» активно донатить на ЗСУ, бере участь у волонтерських проєктах. Компанія є невід’ємною частиною енергетичного фронту, важливість якого для країни, що веде війну проти російських загарбників, важко переоцінити.

«Протягом минулого року ми надали допомоги військовим і постраждалим від війни загалом на 67 мільйонів гривень. І продовжуємо це робити. Зараз наша компанія створила благодійний фонд «Твій Енергетичний Тил». І з кожної проданої тисячі кубів газу «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» перераховує 10 гривень до цього фонду. Тож купуючи у нас газ, клієнт долучається до доброї справи», – додала директорка компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...