• Головна
  • Сайт для бізнесу: найпоширеніші помилки при створенні
Новини компаній
12:45, 13 березня 2023 р.

Сайт для бізнесу: найпоширеніші помилки при створенні

Новини компаній
Сайт для бізнесу: найпоширеніші помилки при створенні, фото-1

Створення сайтів для бізнесу – це послуга, яка зараз має великий попит, оскільки для більшості компаній дуже важливо бути представленими в інтернеті. При роботі над проектом розробникам потрібно враховувати багато речей, починаючі від створення макетів дизайну та закінчуючи забезпеченням взаємодії компанії з користувачем. Але при цьому, іноді трапляються помилки, які можуть в майбутньому негативно вплинути на компанії. Тому приведемо декілька найбільш поширених помилок, яких обов’язково треба уникати.

Нехтування важливістю мобільної оптимізації

З огляду на те, що більше людей користуються саме мобільними телефонами, щоб відвідувати сторінки в інтернеті, дуже важливо, щоб ресурс був оптимізований під роботу на будь-яких девайсах. Нехтування мобільною оптимізацією може призвести до поганої взаємодії з користувачами. Крім цього це може сказатися й на тому, як сайт сприймають пошукові системи, оскільки відсутність мобільної версії сайту – одна з причин, чому він буде мати низьку позицію при відображенні пошукових запитів. Тому обов’язково переконайтесь, що сайт адаптується до різних розмірів екрана та до різних пристроїв.

Безладна та заплутана навігація

Ще одна розповсюджена проблема – це складна навігація. Навряд чи користувачі будуть сприймати те, що їм потрібно витратити багато часу, щоб знайти те, що їх цікавить, як забавний квест. В 100% випадків заплутана система навігації відштовхує відвідувачів. Важливо щоб меню було простим та зрозумілим та мало чіткі мітки та категорії. Крім того, переконайтеся, що на вашому сайті є функція пошуку, щоб відвідувачі могли швидко знайти те, що їм треба. Це особливо актуально для інтернет-магазинів.

Повільне завантаження

У сучасному швидкому світі користувачі очікують, що сайти завантажуватимуться швидко. Повільне завантаження може призвести до негативної взаємодії та підвищення показника відмов. Щоб уникнути цього, оптимізуйте зображення та відео, зменшіть кількість плагінів і виберіть надійного хостинг-провайдера.

Висновки

Створення успішного сайту вимагає уваги до деталей. Нехтування оптимізацією, захаращена навігація, повільне завантаження – це лише декілька проблем, в реальності їх набагато більше. Якщо ви хочете бути впевненим, що на сайті вашої компанії їх немає, потрібно з самого початку співпрацювати з професіоналами, який розроблять якісний, сучасний сайт, що сподобається користувачам. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...