• Головна
  • Робота у Харкові без досвіду. Де можуть працевлаштувати "новачків" і яку зарплату обіцяють, - ФОТО
20:10, 6 березня 2023 р.

Робота у Харкові без досвіду. Де можуть працевлаштувати "новачків" і яку зарплату обіцяють, - ФОТО

Актуальні вакансії для харків'ян без досвіду роботи.

Останнім часом у Харкові стали активніше шукати роботу без досвіду. І на місцевому ринку праці є достатньо відкритих вакансії, які підійдуть "новачкам", але їх заробітна плата залежатиме безпосередньо від місця роботи.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові можуть працевлаштувати людей без досвіду роботи і яку зарплату їм обіцяють.

Робота у Харкові без досвіду. Де можуть працевлаштувати "новачків" і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-1

Супермаркет готовий працевлаштувати касира. Обов'язки майбутнього співробітника: робота в касовій зоні, розрахунок покупця з дотриманням стандартів обслуговування компанії та відповідальне ставлення до грошей. Обіцяна зарплата - близько 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 063-151-10-57, 067-518-29-79.

Харківський обласний центр служби крові відкрив вакансію "лаборант". Обов'язки майбутнього співробітника: проведення клініко-лабораторних досліджень донорської крові та її компонентів у відповідності до вимог нормативної документації і затверджених стандартних операційних процедур. Обіцяна зарплата - близько 13,5 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 099-234-73-64.

Підприємство з виробництва домашніх та комерційних зарядних станцій для електромобілів готове працевлаштувати сервіс-менеджера. Обов'язки майбутнього співробітника: контроль сервісного обслуговування, контроль за дотриманням термінів і регламенту виконання ремонтних робіт, формування та надання звітів про проведені роботи, робота з таблицями "Google" та "Excel". Обіцяна зарплата - від 10 до 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 067-167-98-56.

Каво-бар відкрив вакансію "бариста". Обов'язки майбутнього співробітника: робота на професійному кавовому устаткуванні, приготування кави та кавових напоїв, спілкування з покупцями, ведення звітності з продажу. Обіцяна зарплата - близько 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 093-370-21-22.

Робота у Харкові без досвіду. Де можуть працевлаштувати "новачків" і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-2

Поліграфічне підприємство готове працевлаштувати контролера якості. Обов'язки майбутнього співробітника - виконання функціональних обов’язків. Обіцяна зарплата - від 10 до 11 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 050-366-55-64, 067-508-23-00.

Служба доставки їжі відкрила вакансію "збиральник замовлень". Обов'язки майбутнього співробітника - збирання замовлень. Обіцяна зарплата - від 10 до 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 063-469-06-89.

Служба таксі готова працевлаштувати водія. Обов'язки майбутнього співробітника - пасажирські перевезення у межах міста. Обіцяна зарплата - від 10 до 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 063-288-25-91.

Фабрика м'яких меблів відкрила вакансію "помічник керівника". Обов'язки майбутнього співробітника: прийом та обробка замовлень від менеджерів, замовлення продукції на фабриці, контроль виставлення та оплати рахунку, контроль виконання замовлень, робота з програмами обліку, моніторинг цін конкурентів, створення товарно-транспортних декларацій, контроль за рухом вантажу, робота з рекламаціями з вини перевізників. Обіцяна зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Куди телефонувати: 066-742-73-70.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...