• Головна
  • Терехов розповів, які важливі рішення для Харкова ухвалила міська влада на цьому тижні, - ВІДЕО
Відеосюжет
22:40, 3 березня 2023 р.

Терехов розповів, які важливі рішення для Харкова ухвалила міська влада на цьому тижні, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові міська влада ухвалила багато важливих рішень для міста.

На цьому тижні ухвалили багато важливих рішень для міста. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За словами Ігоря Терехова, однією з найбільш головних подій є запуск нового комунального підприємства "Централізована закупівельна організація".

"Завдяки роботі цієї структури ми зможемо заощадити бюджетні кошти та усунути можливі корупційні ризики. Крім цього виконком підтримав рішення проводити будь-які роботи, вартість яких перевищує 300 тисяч гривень, виключно за наявності експертної оцінки. Що, своєю чергою, дасть змогу забезпечити чесну і прозору конкуренцію та контролювати якість виконаних робіт", - сказав міський голова.

Також мер Харкова розповів, що 2 березня був у Пʼятихатках.

"Спілкувався з жителями цього мікрорайону. Ми якнайшвидше відновлюватимемо П'ятихатки. Дуже зруйнована 62-а школа, яку обстріляли росіяни навесні минулого року. Її потрібно відбудувати. І ми працюємо над цим. Також приємно, що завдяки нашій з вами праці ми вже бачимо результати ремонту пошкоджених будинків. В планах на рік - відбудувати якнайбільше зі зруйнованого окупантами. Щиро радію одностайній підтримці моїх колег та харків’ян, які працюють на відбудову міста та готові особисто допомагати робити Харків ще кращим", - підкреслив він. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#терехов #харків #важливі #рішення #ухвалили
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...