• Головна
  • Прогноз погоди у Харкові на тиждень
13:06, 26 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Прогноз погоди у Харкові на тиждень

Прогноз погоди у Харкові на тиждень

Останні дні лютого та перші дні весни у Харкові будуть супроводжуватися вночі невеличкими морозами, а в день позначка термометра буде підійматися вище нуля.

Про це свідчать прогноз порталу Синоптик.

Так у понеділок, 27 лютого, температура від +1°C зранку підніметься +2°C у в день. Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. На зміну вранішньому мокрому снігові, прийде сніг, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора. 27 лютого вшановується пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів.

У вівторок, 28 лютого, в останній день зими температура від -4°C в день підніметься до -0°C вдень. До вечора хмари, що панували в небі у Харкові весь день, заберуться геть. Уночі очікується сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

Цього дня вшановується пам’ять апостола Онисима. Якщо швидко танув сніг, то сінокіс обіцяв бути хорошим. У давнину говорили, що 28 лютого зима з весною починають боротьбу: “Кому йти вперед, а кому назад повертатися”.

У середу, 1 березня, у перший день веснитемпература від -4°C вночіпідніметьсяо +1°C у вдень. Хмарна погода протримається у Харкові увесь день. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий сніг, який до вечора повинен закінчитися.

У четвер, 2 березня, зранку буде морозно температура від -5°C вночі підніметься +1°C у день. У вранці у Харкові розпогодиться, досвіткові хмари зникнуть та до кінця дня більше не з'являться. Без опадів.

У пʼятницю, 3 березня, буде від -6°C вночі до 0°C у день. У Харкові хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У цей день вшановували пташку-вівсянку "вісницею швидкого тепла славилась вона", селянки пекли вівсянички (пиріжки з вівсяної муки).

У суботу, 4 березня, очікується від - 2°C вночі до +2°C у день. У Харкові протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У давнину цей день називався Ман'як. Здавна існує переказ, що у цей день не слід дивитись на зірки, що падають, оскільки це погана прикмета

У неділю, 5 березня, від -1°C вночі потеплішає до +2°C ввечері. У Харкові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний сніг, проте ближче до вечора він закінчиться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #погода #лютий #березень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...