• Головна
  • У Харкові переробляють відходи від зруйнованих обстрілами будинків
16:51, 23 лютого 2023 р.
Надійне джерело

У Харкові переробляють відходи від зруйнованих обстрілами будинків

У Харкові переробляють відходи від зруйнованих обстрілами будинків

КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» переробляє відходи, що утворилися через руйнування будівель та споруд внаслідок обстрілів.

Як повідомили на підприємстві, відходи руйнацій складаються з уламків пошкоджених будівель, зокрема, бетонних конструкцій та цегли. Із Харкова їх вивозять на майданчик комплексу з переробки твердих побутових відходів. 

Зазвичай відходи руйнацій мають досить великі габарити, тому перед їх подрібненням використовують гідромолот. Завдяки цьому великі глиби розламуються на кілька частин, після чого їх можна завантажувати до подрібнювача. Його потужність складає 50-60 куб. м/год. 

Зараз підприємство має змогу переробляти майже всі відходи руйнацій в тих обсягах, що привозять на майданчик для складування. Проте навесні темпи розбору та відновлення пошкоджених будинків зростуть, і, відповідно, збільшиться кількість відходів, для переробки яких знадобиться потужніша техніка.  
З огляду на це, міська влада зараз розглядає можливість придбання нового подрібнювача, який зможе без попередньої обробки переробляти більш габаритні відходи з потужністю від 200 до 250 куб. м/год. Як зазначили на підприємстві, це дозволить скоротити час на переробку значно більшого обсягу відходів руйнувань
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #рунгації #переробка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...