• Головна
  • У Харкові мешканцям недобудови ЖК «Воробйові гори на Полях-1» підключать інженерні комунікації
15:28, 23 лютого 2023 р.

У Харкові мешканцям недобудови ЖК «Воробйові гори на Полях-1» підключать інженерні комунікації

У Харкові мешканцям недобудови ЖК «Воробйові гори на Полях-1» підключать інженерні комунікації

Харківська міська рада відреагувала на колективні звернення власників квартир недобудови ЖК «Воробйові гори на Полях-1», і будинок ввели в експлуатацію.

Як повідомив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Сергій Кузьмін, причина скарг полягала в тому, що люди в'їхали в квартири, які ще не були введені в експлуатацію, тобто, без тепла, гарячої води та світла, хоча забудовник обіцяв отримати сертифікат готовності.

За дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова профільні підрозділи міськради спільно з головою Адміністрації Шевченківського району Володимиром Котковським виїхали на об'єкт будівництва та під час вивчення документації забудовника виявили значні порушення та недоліки.

Забудовника зобов'язали привести проєктну документацію у відповідність до будівельних норм. Сергій Кузьмін зазначив, що, завдяки злагодженій роботі підрозділів міської ради, необхідна робота була проведена - 13 лютого документи завантажили до Реєстру будівельної діяльності, а 21 лютого житловий комплекс ввели в експлуатацію. Це означає, що найближчим часом квартири мешканців будуть підключені до всіх інженерних комунікацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #будинок #введеннявексплуатацію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...