• Головна
  • Знайти роботу у Харкові. Куди потрібні нові працівники і скільки обіцяють платити, - ФОТО
20:25, 20 лютого 2023 р.

Знайти роботу у Харкові. Куди потрібні нові працівники і скільки обіцяють платити, - ФОТО

Актуальні вакансії на ринку праці у Харкові.

Харків'яни останнім часом стали активніше шукати роботу у місті. В свою чергу роботодавці готові працевлаштувати нових співробітників, яким обіцяють платити конкурентоспроможну зарплату.

Редакція сайту 057 розповідає, куди потрібні нові працівники і скільки їм обіцяють платити.

Знайти роботу у Харкові. Куди потрібні нові працівники і скільки обіцяють платити, - ФОТО, фото-1

Магазин біжутерії готовий працевлаштувати продавця-консультанта. Вимоги роботодавця до нового працівника: комунікативні навички і вміння знайти підхід до покупців. Обіцяна зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 099-400-37-04.

Підприємство з виробництва запасних частин до рухомого складу залізниць відкрило вакансію "оператор-налагоджувальник верстатів з ЧПК". Вимога роботодавця до нового працівника - досвід роботи не менше 1 року. Обіцяна зарплата - від 15 до 25 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 066-934-11-36, 067-343-85-44.

Компанія з продажу одягу готова працевлаштувати швачку. Вимога роботодавця до нового працівника - досвід роботи не менше 1 року. Обіцяна зарплата - від 18 до 20 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 067-167-64-10.

Підприємство з виробництва крейди відкрило вакансію "оператор екструдера-гранулятора". Вимоги роботодавця до нового працівника: досвід роботи не менше 1 року і відсутність поганих звичок. Обіцяна зарплата - близько 17 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 099-067-05-85.

Знайти роботу у Харкові. Куди потрібні нові працівники і скільки обіцяють платити, - ФОТО, фото-2

Оператор газорозподільної системи готовий працевлаштувати енергетика. Вимоги роботодавця до нового працівника: досвід роботи не менше 1 року, середня професійна або вища освіта відповідного напрямку підготовки, досвід роботи і контролю за роботою енергетичного устаткування. Обіцяна зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 067-825-60-59.

Аптека відкрила вакансію "завідуючий". Вимоги роботодавця до нового працівника: досвід роботи не менше 1 року, вища фармацевтична освіта, сертифікат про проходження інтернатури і курсів "Організація та управління в фармації", володіння знаннями з фармакології, володіння ПК на рівні досвідченого користувача, вміння організувати роботу аптеки та персоналу. Обіцяна зарплата - від 15 до 16 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 093-452-84-98.

Компанія оптово-роздрібної торгівлі будівельними матеріалами готова працевлаштувати рекрутера. Вимоги роботодавця до нового працівника: досвід роботи не менше 1 року і вища освіта. Обіцяна зарплата - від 15 до 18 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 098-829-25-38.

Мережа стоматологічних центрів відкрила вакансію "дитячий лікар-стоматолог". Вимоги роботодавця до нового працівника: досвід роботи не менше 3 років; вища медична освіта; спеціалізація "Дитяча стоматологія"; знання та володіння сучасними методами лікування і діагностики; наявність кейсів, фотопротоколів, рентгенівських знімків результатів лікування до і після; уміння вести медичну документацію. Обіцяна зарплата - від 20 до 35 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 096-416-97-54.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#знайти #робота #харків #зарплата #вимоги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...