• Головна
  • Удари з "Ураганів", танків, артилерії та мінометів: нові подробиці російських обстрілів Харківщини, - ФОТО
15:04, 19 лютого 2023 р.

Удари з "Ураганів", танків, артилерії та мінометів: нові подробиці російських обстрілів Харківщини, - ФОТО

У Харківській області через ворожі обстріли загинули цивільні.

Упродовж 18 лютого окупанти завдавали ударів з танків, мінометів та артилерії по громадах Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Раніше ми писали, що російські окупанти минулої доби обстріляли три райони Харківщини, 1 людина загинула, 2 - поранені

Ворог вів прицільний вогонь по цивільних об’єктах в селах Стрілеча, Вовчанські Хутори, селищах Дворічна, Ківшарівка, містах Куп’янськ, Вовчанськ та інших населених пунктах.

Вдень у селищі Ківшарівка через обстріли отримали поранення двоє місцевих мешканців - 57-річна жінка та 53-річний чоловік. Постраждалі доставлені до лікарні. Ворог гатив по селищу з РСЗВ "Ураган". Уламки снарядів пошкодили багатоквартирний будинок та будівлю закладу освіти.

Росіяни також "накрили" мінометним вогнем село Вовчанські Хутори. Окупанти поцілили у приватний будинок, загинув 55-річний чоловік. Внаслідок обстрілу частково зруйновано щонайменше три домоволодіння. У Куп'янську через обстріли виникли пожежі: горіли гаражі та автомобілі. У селищі Дворічна значних пошкоджень зазнала будівля екстреної медичної допомоги.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріл #загинув #поранення #ураган #танки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...